Yes, baby's im back on track.

Sammanfattning under dessa två dagar, hej och hå va det känns som en hel veckas upplevelser. hahah

Måndagen började med att hämta mina och mammas kläder som vi beställt. Sola och köra lite bil. Sedan blev det att köra lite mer bil ända till orust för att lämna mamma. Hälla spolar vätska överallt och fylla på den tomma tanken med olja. Yees box, efter lite backning ned för en cpbacke och parkering började resan mot orust och ja, det gick sketabra. Hemmåt eller aa matdax med Carro & martina i stenungsund.

Hem till mig för att lämna snus till bror & dricka lite kaffe. Sedan mot mölndal och träffade Chrillis snabbt därefter Michael. Sedan skulle vi hem till Carro och träffa åke påke låke och där ramlar Carro och vi får åka upp till Akuten, där försökte vi muta receptionisten om att komma före i vänte kön och jag vet inte vad vi gjorde där egentligen. haha men det blev Makkidonki och sedan en kopp kaffe hos carro innan vi begav oss hem för att sova.

Tisdag det blev inte så mycket på morgonen mer än att städa och plugga lite grann för att sedan vänta på töserna och åka och sola. Handlade lite mat osv. Kom hem med dessa tokstollar kollade på Scoobiedoo. & blev rastlösa så det blev lugnt vattenkrig med disktrasa och pisseblött papper. sedan hittade martina en sprayflaska och börja spraya vatten överallt tillslut blev det en stor kanna vatten och vatten i hela lägenheten, jahaja. detta var två dagar.

Imorgon blir det antagligen att sola och på kvällen blir det lite vin och Kaptenröd i stan med co. jädrans inlägg blev det. woohoow.
GOODNATT!

Kommentarer
Postat av: hanna

JAA! ikväll blire kapten röd för hela slanten!! hihihi kulkuligt jue :)

2010-08-11 @ 09:18:23
URL: http://anzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0