söndag;

snabb genom gång av min helg :)
fredag; skola. skippade dansen och gick ut i det fina vädret med martina. sedan var det dax för att göra sig iordning inför krök hos john. trevligt.
lördag; bakis & trött gick jag och martina ut på en promenad o satt vid skolan och hade prat stund :) sen gick vi hem och gjorde oss iordning inför michaels 19års fest:) trevligt där med!

idag söndag; vaknade lite smått bakis med mensverk (skoj (Y)) . gick och mötte martina. sen mötte jag fredrik på torget så åkte vi in till stan och fikade på vasa. sen gick vi en liten promenad i stan sen åkte vi och mötte martina så gick vi hem till mig och kollade lite på beck och lite annat :) mys pys!

imon är det skola (Y) men snart är det helg igen. skööönt! :

pusspussspusss! (v.

finfinfindag!

vänner + sol = toppen humör!
skööööööööööööönt! :)



tjipptjopp!

nu är jag hemma från våran bilcruisning idag igen, haha :) najs fan ni e gö sköna ! :D
sitter & pumpar musik till maaax! ( raaavar för mig själv ) lalalala! hahaha


asså jag är lessen för det jag gjorde att det kom från ingenstans kanske, men jag känner verkligen att det var det rätta. nu är jag glad igen och mår bra. :) men jag skulle vilja kunna prata med dig, men det kommer nog med tiden. för alla dessa dagar & månader & veckor betydde ju fortfarande. så det är synd att kasta bort en kontakt sådär bara. men vi får se hur det blir.

nu ska jag nana och drömma om min söting ;) hahaha!

köööööööössssar på er alla !!! ♥

hanna vi kommer få en feeeeeeeeting utskällning av jan-e imon , jag är bokstavligt talat RÄDD!!!

vart ska man börja?

nu kommer det här igen, när nåt känns så jävla bra. kommer det nåt dåligt som förstör och får en på dåligt humör.
fanfanfan. orka att nääästan allla beter sig handikappat, ena dagen är det; heeeeeeej :D:DD:D:D:D lalalalalalalla! :D:D:D:D:d
andra dagen är det; vem fan e du ? :S nee men asså typ så är det ju för helvette. fan va jobbigt sånt är. får dampryck på det. fan är det nåt jag har gjort säg det till mig istället för att bara vara cpskadade! shit fan också .

annars har jag haft en grym helg :) men fan kuksugarenshoras mormor fan nu är det verkligen räkna till 100 och skrik JÄÄÄVLAR!

aja hoppas ni andra haft en bra dag. ha de

sofialitsenåhlén

nu får jag ta och skriva lite här igen så inte missis märta blir arg (a) haha!
skön vecka faktist. tisdags var jag med min bellabus efter skolan och vi var och fikade i vasa :) så gick vi en promenad därifrån till markland, vi är ju så himleduktiga! :) sen gick jag och emelie o solade på sportlife på kvällen :) så kom martina, fredrik & figge :)
onsdags färgade jag mitt hår brunt:) det blev naajs.
torsdag hade jag & martina en fikar dag, tack för stunden :) sen kom figge & fredrik.
igår, fredags åkte vi in till UF mässan. och sen fikade jag & martina & erika på vasa igen. haha ett jävla fikande må jag säga! sen träffade jag fredrik och vi åkte hem till honom och glodde film o käkda pizza och glöm inte att observera att jag satte stolpen med en snöboll och inte fredrik. hahah! :) det var myspys.

och idag har jag varit i stan med carro, vi beställde tid till hennes piercing på tis kl halv 6 så alla vet ;) haha. jag köpte en väska och ett par strumpebyxor och vi träffade hennes polare sen åkte jag hem, nu ska jag göra mig iordning för natalies kalas! sen blire krogen, fett najs! :)
ha en trevlig kväll allehoppa! :) pusspusspusspuss!




tisdags morgon :)

min helg har varit naajs, fredag var de ingen skola för jag hade ont i magen, så istället kom älskling hem till mig o käkade frukost, så drog vi och köpte godis sen in till stan och hälsade på figge & efter det satte jag & älsklingen martina oss på condeco och pratade, det uppskattades :) på kvällen firade vi min mamma på sin 46 årsdag med lite fik och presenter, efter det rullade vi ner till ejka o glodde film :)
lördagen var det hockey; frölunda - luleå, självklart vann vi med 4-2 :) tack figge för matchen !! efter det minglade vi lite i stan sen mötte jag upp martina ejka & ph så gick vi på bio; bröllops duellen. hade lite för mycket i tankarna för att vara helt fokuserad på filmen men det man såg var bra. ( :
söndags va jag hemma mesta tiden. mötte upp carro o gick en promenad, sen träffade jag mami, hahahhaha! o vi gick en promenad vi med :)

måndags var det skola. tack bella för våran lilla pratstund:) sen var vi inne och käkade natchotallrik med gubbarna tanterna flickorna o pojkarna ;)

idag är det tisdag och vi har ingen engelska, så vi har bara två lektioner o slutar runt 12, så jag & bella ska köpa en kaffe (eller kanske mer jag) men bella ska vara med haha, så ska vi mingla lite, sen vid 6 ska jag o emelie träna, hahah tack gode gud, måste komma igång igen :) sen ska jag promenara lite med den bästa figge.

på torsdag är det natalies 18 års dag, så det innebär krök på lördag sen utgång för oss som kan :) trevligt trevligt, ja tack & hej för mig, hahaha !! Pusspussspussspusss!! *

torsdag morgon.

sitter här helt opepp på att gå till skolan. längsta dagen ever på en torsdag, jag & hanna har sos (sex&samlevnad) idag, fett ovärt. men annars hoppas ja att det blir en bra dag :)

veckan har varit fin, promenerat och fikat med dem bästa :)
imon e det fredag . tack det ska bli skönt. film kväll nån dag nu ihelgen, mysigt värre.


ja kan säga att de e klart man saknar men inte på det sättet ja hade trott faktist. men jag rullar vidare i mitt liv now, de är naaajs :) pussss* på alla gurkor, hahahahaha ! :)

have a great day

RSS 2.0