Ska man falla, ja då ska man falla fritt!

Lördag; Solarium, Flytt & grabbarnagrus kommer hem!

Jaha så var man vaken iigeen?! efter 6 timmarsömn så har jag gjort mig iordning för att snart åka iväg med mamma och sola lite på solarieöarna, jag gillar det verkligen! Sedan hämtar vi upp Martina och åker till Moster och hjälper dom att flytta. Ikvälll får vi kolla lite på hur det blir. haha. Ha en tjuuusig dag. kiissss n' huuuugs!

På en camping kan det hända mycket

Fredag; stövlar, kortspel & husvagn

Jag gillar det verkligen jättemycket.
Kortspel i högstahugg med damerna, ordningasvakt så Blattenatta baja ner sig. Snygghanna förvandlades till Blogghanna & Esabääl till Iphonebella, Ja & Hubbs får stå kvar vid våra smeknamn, pjhuuw man vet aldrig vad som kan hända annars. Det blev en otrolig mysig fredags kväll på lugnagatan i esabääls husvagn!
"Ja, jag ääälskar att campa, gör det varje år. .  eeehm hur gör man där & här & där, amän här då?" hahaha.
Trött boobbo ska nana nu. gooodnatt foolkz


Ibland är molnen så mörka att solen inte hittar fram

Fredag; ljuva fredag med regn?

Tisdag; var vi på Ullared, harre jädrans vad folk det finns. & kundvagnar kan vara farliga. Men vi hittade massa bra saker inne på ullared och även lite på utsidan som hörlurar till ipod osv. Så jag va gö nöjd! På kvällen blev det stek hemma hos Carro.

Onsdag; Blev det träning för mig och mamma, övningskörning i möndal och så köpte vi filmer så vi åkte hem och kollade på Snabba cash och jag tyckte den va bra, nu vill jag se uppföljaren också. hahah

Torsdag; regn regn regn, det blev stor städa rummet sedan hyra film med martina, det var dom två segaste filmerna, ena skulle vara en skräck men icke sa nicke. andra skulle vara den bästa efter "this is england" men nej, det blev en porr film typ? hahaha inte lyckat!

Idag så ska jag och mamma åka och träna strax, sedan blir det köpa solkort på älskade solhuset, för att få tillbaka sin bränna man hade under hösten, vintern och våren hahah. och ikväll blir det ner till Bella med martina, Carro, Natalie & Hanna. Ska li mycket mysigt. Har saknat mina gamla klasskompisar så inibomben!

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och regnställ typ? haha
PUSSS

lalala tidfördrift :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Jag får liksom ingen ordning

Blev en sväng till fd jobbet, lite smått ångest, men men. Sedan en go fika i solen på café vasa med damerna & promenad mot linné för att handla lite därefter en promenad till hem till Cajjo där de blev film. guuutt.

om 10 timmar sitter vi i bilen på väg mot

får la gå och lägga sig snart då, blir en tuff och lång dag imorgon, haaha pusss

 


Can we start over and just... run away

Måndag; It aint no victory, but I don't care, I don't care if its wrong or right.
We can just run away, run away tonight!



Inte så många timmars sömn som vanligt i natt. Uppe med tuppen för att träna med mamma & Carro, kom hem och var helt slut, käkade snabbt sedan däckade jag. Nu har jag vaknat, duschat och ska iväg till bilskolan sedan vidare med Carro & Martina till jobbet & det blir för sista gången. Känns ganska gott, fast ändå inte! Ikväll blir det fika med damerna och sedan hem och söva lite till.


PUSS



Det hörs på stegen när du går




Vad vill du säga när allt redan är sagt?

Söndag; men det är nog kul med regn?

Va ska man göra när det regnar?

Suttit och små pluggat lite teori, ska sätta mig ner igen och plugga lite till så jag får ordning på skiten, det är så trååkigt, men det är ett måste. Snurrat in mig på Melissa Horn & Larswinnerbäcks musik nu också. Galet bra.
Ikävll blir det att fixa bilder från Carro ifrån Gullholmen & även från i fredags.

& på tisdag blir min 19 års present av med Louise, det rör sig mot Ullared. Wohooow! hahah har inte varit där sedan jag var 14-15  år typ, det är ett par år på nacken. Så det ska bli skoj, hoppas på fint väder!

Visst är det så ibland

Lördag; deega och sega till max!

mamma väckte mig imorse och jag trodde klockan bara var 9 eller nåt men det visade sig att den var redan 2 ungefär, det blev att ta en kopp kaffe och sedan möta louie vid vagnen sedan blev det frukost/lunch&middag i ett och bara massa tjööt och lite film så nu har jag följt henne till vagen för en stund sedan och det är fan kallt ute ! :/ va hände? semester och det blir kallt, det är illa! hahaha

igår blev det krök & utgåång med lite för mycket av det goda kanske, haha men skoj var det. imorgon kommer väl bilder upp osv. :) godnatt typ.

puusss

3 idioter i en stuga med alkohol, då kan allt hända!

Sammanfattning:
Det blir en kort sådan annars är jag tvungen att skriva en hel premunations serie.
Söndag, roadtripp mot gullholmen galen musik på färden i rödafaran. packade upp och knäckte första cidern. Grillning och vi brände nästan ner huset, bilder kommmer från banden med vitlöksbröd två idioter och ett tjutande brandlarm.

måndag: deeg som satan fixade upp litet krök och roade oss.
tisdag; gaalen fest efter resturang, tööömde allt vi hade med osss och det slutade bara på ett sätt, filmer finns på den galna kvällen. spöken finns det gott om.

onsdag; jääävligt lugn dag med grill i gott tempo utan pipande brandlarm osv men fortfarande spöken med. & även minigolf där den bästa bruttan vann (a) "vilken klubba ska man ha då?" , "det handlar om känslan" & ja jag vann, hahah.

torsdag; möörten fyllde år och vi fixade även en godbulle med ljus och bobsaft med kuksugrör! därefter åkte vi hem efter ha stått och panatat alla jävla burkar inne i den lilla butiken. Gaaalna dagar med dom bästa! taack.


Igår var det ingen vanlig dag för det var älsklingens födelsedag! hurraaa hurrraa hurrraaa!!
När jag kom hem igår, var det bara att packa upp skiten och börja tvätta, men sedan kom martina på besök så det blev trevligt trotts all tvätt. hahah nu ska jag snart gå ner till bilskolan, hörs senare!
PUSSSSSSSSSs

Hej då Göteborg ! :)

Söndag; hey hoe let's go

snart börjar våran roadtripp mot landet ingenstans, packat, tjackat & fackat. :D

igår blev det stan med Cajjo för lite ärenden, träffade på min sta älskade louiiie & sedan kom dom tre muskitörerna från mölndal satt vid ån/flod/kanalen eller va det nu är och åt glass. sedan blev det hem och packa & därefter film hos carro med co. somnade fan inte fören vid 4 typ och nu är jag vaken dricker kaffe och ska göra mig ioordnig! det var lite små kalt idag och det tycker vi iiiinte om! men vi har beställt fint väder så det löser sig. hihi.
kommer hem på torsdag igen & grabbarna grus åker till magaluuf på onsdag vill inte alls åka med eller så. nejnej! hahahah nee ha det gööött göteborg så ses vi en vacker dag!

PUSS

du kommer lukta knark!


Semester är finfint, det blev att vinna sista "skitgubbe" turneringen innan semestertid på jobbet, väldigt nöjd. Sedan blev det att åka hem duscha, fixa och dona för att inhandla mesta dels av maten inför veckan. sedan hälsade vi göbbsen i mölndal myyyycket trevligt. hihih. ska nana nu, pussssssss!

Trollhår & kaffe

Fredag; Godmorgon godmorgon höör fåglar sjunga glatt

jaha och så var man vaken igen, 4 timmars sömn och snart dega iväg mot sista arbetsdagen innan semestern, visst är det skönt att höra semester och man blir happy av "sista arbetsdagen" ?! :D sitter och finnular och undrar om man ska slänga iväg ett sms till älsklingen och väcka hennne, dåren carro vaknar ju av sig själv. så henne kunde man inte jävlas med inte, hahah. meen jaa höörröö  ni, hahaha shit va trött jag ääär. ska ta mig en cigg och fixa mitt trollhår! höhöhö. pöössss

I wanna bom bang bang with your body yao

Torsdag; det kändes som att det aldrig skulle ta slut

Har övningskört från 8 till 10 imorse. Sedan åkte jag och mami för att sola osv därefter ringde Cajjo så kom hon och hämta mig för att åka på lite ärenden. Har städat sedan klockan 4 typ och blev färdig nyss, allstå i 5 timmar har jag hållt på och fått damp på allt inne i rummet, men nu ser det helt okej ut. Ordnat i alla hyllor så det ser snygg och prydligt ut. Men dock inte värt 5 timmar, hahah kändes som det aldrig skulle ta slut. men nu väntar jag på att duschen ska bli ledig snart och sedan göra lunch till jobbet imorgon och därefter typ däääcka! Trött som ett as.

PUSSS!

.

Just gonna stand there and watch me burn
but that's alright because I like the way it hurts!


gooooooooodmoorgon, idag hade jag lite sovmorgon wohow. börjar jobbet 13.45, sitter & färgar håret nu kanske blir grönt, rosa, lila eller nåt? hahaha vem vet vem vet! snart ska jag skölja ur färgen sedan göra mig iordning för att ta en cigg med älskling innnan jobbet sedan möta cajjo! ikväll får vi se vad som händer & fötter kanske träffa michael & ta en kaffe där! för imorgon blire ingen sovmorgon inte. hahah. vill inte bli gamal och jobba livet ur mig :( hahaha men men puusss på er! :D


Håller på att dö, men tror att det är okej

Tisdag; landsväg, omkörningar & galet trött!

Roligare blir det, jobbet väntar. Har sovit i 45 minuter nu, ska snart äta sedan röra mig mot jobbet. gaalet. så kan det gå, nu ska jag försöka piggna till lite.


PUSSS!

Borde vara olagligt

Måndag; Borde vara olagligt att jobba i 30 graders värme!


Heelt slut just nu, höll på att smälta bort idag på jobbet. men skoj har vi haft. & skitgubbe är inte mitt kortspel. illa! hahahah men men, snart blire bad med göbbarna i torslanda. kan behövas. hahaha. imorgon är det landsväg som gäller. here i come varber 07.45 woohoow! *mer ironi kan det inte bli* lalala. Puuussss

I keep dancing on my own

Söndag; bakisdeg i bilen med kaffecooler & en carro.

Ooootrooligt seg dag idag, huvudet har inte riktigt hängt med idag, men det blev chillidill sväng till Mölndal och träffade michael, tog en cigg med chrille och sedan mot kim och vidare till kållered för att kolla fotbollen. trevligt trevligt! Nu ska jag gå och nana, klockan kommer börja ringa 04.15 imorgon bitti, låter skoj va? pöösss

Sex drugs & rock n' roll

Söndag; Tequilarace, snefyllor & badtunna, kim fyllde 20 bast!

Det var en grymt skojig kväll igår, halv segt eftersom man var bakis, men sedan ordnade det upp sig och blev ett jädrans röjj. idag mår jag dock mindre bra, blev lite mycket av det goda igår kanske. Men det ord nar upp sig det med. Jag hade iofs velat sova mycket längre men eftersom jag ska till jobbet halv 7 imorgon bitti måste jag kunna somna i kväll. hahah, PUSSS & KRAM!



mer bilder kommer av Cajjo. :)

Ne nu jävlar!

Lördag; har man blivit kärring?

Igår blev det utgång med dem bästa wohow! Blev taco kväll hos ejken sedan trädgårn och en jävla massa kö. Men skoj var det, men ändå lite halv knasig kväll. Har man börjat växa ifrån röjställerna och blivit kärring? eller var det bara inte rätt stämning, hmm? en svår fråga!

Idag fick jag sova ut iallafall hur gött som hellst, suttit och bara tagit det lungt i solen några minuter åt gången, helvette vad varmt det är! hahah doog när jag vaknade för solen ligger på precis mot mitt rum så det är ju 800 grader här inne, du kan lite på mig (8) hahah ne nu ska jag döööscha äta lite och boomba musik! köössar på er!

En flaska rött & klackarna i taken så kör vi all in ikväll!

Fredag; Tjoohoow *hoppar av glädje & ser jävvlig glad ut* okeeej?!

Godmorgon godmorgon! lalala, vaknade nyss och har tatt en kopp kaffe och en morgon cigg. ikväll blir det fiesta lalalalal! :D & vissa människor får ta och akta sin stora mun innan dom ligger i sina gravar som dom gräver själv! HAHAHA! nee ska hoppa in i duschen och sedan gö mig iordning. puuuussss!

Det känns som en . . .

mysig hemmakvälls fredag för mig idag.
Sista dagen på jobbet denna veckan, over and out. Tog mig och pappa 100 år att komma hem för nåt pucko på bron kunde inte köra bil och krockade så det var totlstopp, så vi drog en sväng förbi angered istället. hahaha. Sedan har jag hyrt film "Soroja" elle rhur den stavas så ska glo på den om ett tag och sedan däääääcka för imorgon är det fiiieeestaa, woohow wohooow! nee pusss och kram!


Jag säger snart ;

godnatt mina vänner! det väntas en lång dag imorgon, upp med tuppen kl halv 5, inte lika gott som att få ligga hemma och dega till 2 tiden. hahah jaja ingen har sagt att livet är lätt.  Varit och hämtat mitt pass också, man förändras ganska mycket på 5 år faktikst. förutom min längd EN centimeter på FEM år, hahah. jajaj Gooodnattt.

Det är jobbigt, men man måste

Onsdag; Lite ledighet mitt i veckan skadar inte.

Började dubbeljobba i måndags så är rätt sleten idag. Men jag har kört bil med bilskolan imorse, det gick la lite halvt bra eftersom jag va ganska trött. sedan blev det solning med Martina & Carro. Sedan en liten promenad hem med Martina, så nu sitter jag här och ska äta middag sedan glofilm och mummsa choklad! gott. Imorgon blir det jobb igen, PUSS

Uppe med tuppen

Måndag; klockan är exakt 05.18

& jag är vaken, harre min skapare va tidigt det är. gick upp för en halvtimme sedan och har fått 4 timmars sömn, längtar redan tillbaka till sängen men det får jag inte sova i förens klockan 10 ikväll. Snart blir det att övningsköra till Torslanda, dead woman walking today.

PUSS

Rubriker kan änna va jobbiga ibland!

Söndag; Nu var det färdig kalasat för ett tag!

Nu vart det slut på tårta och goa middagar på släktkalsen för ett tag fram över.
Nu ska jag försöka sova för att försöka vakna upp som en människa imorgon vid halv 5. Så ligger det till, dead woman walking för ett tag nu när arbetslivet ska börja ta kål på en igen.
PUSS

I'm on my own way

Söndag; sista lediga dagen innan helvettet börjar. haha

Tjoo&heej, Nu har jag varit och handlat lite med mami osv osv. Ska snart ta mig nåt att äta sedan hoppa in i en go dusch för senare är det kalas hos Patrik&Sara. Imorgon blir det en tung dag, längtar inte så värst mycket må jag säga! hahah. meeen thats liiife.


PÖÖSSS

"Kan du ta ett kort på oss? Ett till! Ne men ta ett till fall i fall"


Kameran har varit framme.
Igår blev det småkrök.
Idag kom årets första dopp i torslanad med Reynolds familjen.
Låter bilderna tala för sig själva!


Mangosmooothie

Fredag; "ta en sup istället, vi sysslar inte med droger"

Suttit på riskettan nu, så nu är det avklarad. nära nära!
Väntar på att Cajjo & mört kommer och plockar upp mig så vi kan ligga på baksidan och sola.
ikväll blir det väl grill troligen i mölndal :)

PUSSS

Been there, done that, messed around, i'm having fun don't put me down.

Fredag; sola utomhus för en gång skull

Godmorgon darlings, ska snart skutta ner till bilskolan för att gå Risk ettan. Kanske på tiden att man gör det? höhö. Sedan blir jag upp hämtad av Cajjo & Mört så ska vi hem till Cajjo och lägga oss och steka lite. gott.

Igår blev det en låång dag i stan, fick med mig en bikini topp, ett vanligt linne och en liten bok typ för att sätta in bilder. Det blev lunch i stan och sedan hem till Cajjo och när Ejken kom åkte vi och köpte mat sedan blev det till att sitta och tjöta och åka hemmåt. Martina fick även testa att köra lite bil och fy skam va det ju absolut inte! :D

Nu ska jag dricka kaffe och göra mig iordning. PUSS

All the things i know right now

Update; woohoow. honungsmelon <3

Snart drar vi in till staden våran.
Gullholmen är efterlängtat som satan nu! förhoppningsvis vattenskoter och massa drinkar med sol & bad. Hur skulle man inte kunna längta efter det? hahah . R1 imorgon, det rosa fina kortet är nära nu. lööööve it. hihi nu ska jag sminka mig så drar jag höhöhö. pööössss

Take a look at yourself

Torsdag; ledighet är det bästa som finns.

Igår blev det jobb på & på kvällen glodde vi film hos cajjo sedan blev det en skön nattpromenad hem för min och martinas del.
Idag vakna jag av mig själv halv 10, illa. haha har ätit frukost ska göra mig iordning sedan handla lite med mamma efter det blir det att träffa älsklingen & hennes syrra och dra en sväg i stan. naajs! lalala, nästa vecka kommer jag vara dead women walking. jobba från 07.24 till 15.24 sedan jobb från 17.30-21.00 typ varje dag. jag är rädd. hahah PUSSSS

RSS 2.0