What about the tomorrow? I don´t really wanna know!

Måndag; jahaja, nu var det måndag igen.

Uppe med tuppen för att vara en bra och vuxen människa igen och gå till jobbet, det lät väl kul?! Snälla säg att ni också skulle vilja gå upp halv 5 istället för att sova?! åhooo, jag vill inte jag vill inte, hahah vill sova om och om och om igen for always and foreveer! men näääh. :(

Igår blev det som sagt Toystory med Mört, Carre, Ejk & Chrillis, den var bra men inte sådär bra som jag hade hoppats på, och 3D jag var ju överlycklig men inga effekter ville möta mig halvvägs så det blir ett minus i kanten där faktiskt. tråkigt tråkigt. Ne mitt kaffe ropar på mig, kylan biter tag i en på balkongen och snart åker jag till jobbet.

PUSS

How can you look in the mirror and be proud for all the things you've done?


Jag hörde toystory ikväll & jag blev glad, skuttar av glädje för 3D men brillorna kan ju gå hem! eller? hihi. Nu kallar duschen på mig sedan mat, och så åker vi in till staden!

 

Ibland förstår jag mig inte på vissa människor faktiskt, det är ett stort frågetecken efter vissa människor. Men det finns ingen tid för folk som snor ens glädje, livet är alldeles för kort för sådant trams! hihi

PUSSSAAR!

Don't fucking tell me what to do

Helgen, kanon!
Fredagen blev trött med väldigt rolig, krigade in för nrj men jaha 2 artiser av 5 hann vi se, åkte till Charlies änglar, skitkasst, hamnade på trädgårn och där trodde nog vi alla att vi va milionärer eller vunnit på lotto eller.. aa ångest dagen efter hade man iallafall hahah! lördagen har varit gotti, solarium, bror lagade mat och sedan tv tittande med damerna, kortspel och prat om livet. hahah ja det va trevligt. imorgon ska de nog bli Toy Story med folket! så är det så är det, nu har jag varit uppe ett par timmar längre än tänkt.  tjippohej.

Don't be so jealous of me, I can't help that I'm better than you!

Torsdag; alleredan vart det torsdag.

Har jobbat tisdag & onsdag, träffat babesen och sovit. det låter sköj, idag har jag en ledig dag, ska ner till bilskolan och köra och även stanna kvar en stund för att ta på sig brillorna och plugga. sedan blir det väl solning och lite så där varmt va. & bumbs i säng när jag kommer hem, för jobbet väntar även en ljuvlig fredag! kösssar


What is life when you can´t take twos

Both the good shit and the blues

I don´t care if it´s wrong or right

Gamble hard and just shine some light

But what about the tomorrow

I don´t really wanna know

About all the cares and the sorrow

I ain´t gonna let it show


Carpe diem

Take your time to see the mystery . .

Tisdag; idag börjar höstens eeeefterlängtade jobbveckor.
& det blåser full storm där ute i mörkret. efter 3 timmarsömn ska jag ta mig en kopp kaffe för att snart åka iväg till jobbet. woopidoo! ha en trevlig dag


PÖSSAR!

Read my lips, you aren't worth a shit!

Lördag; mjölkspill, kort & popcorn

Precis hemkommen från Bellabus & co. Det spilldes mjök, sevetter fattade eld, kortspel och massa tjöt med trevliga damer. Nu sitter jag och dricker juice, ska snart plugga teori om jag hittar boken, sedan glo film och söva. En trevlig lördagskväll med andra ord om man tar bort plugget. hahah winnerbäck i högtalarna och drömmar flödandes. guutt. nee nu vet jag inte ritkgit vad jag skriver och jaa, nee ha det fint. köss haaj!

 


I'm right over here, why can't you see me

Lördag; sol & blåhimmel för första gången på länge!

En bomb förkyld Sofia har precis pluggat teori, jag veet jag är så dukiiig. Väntar på att Louie ska komma förbi en sväng, käka wok, sedan blir det solarium och hem till bellisen som jag inte sett på länge!

Igår blev det att ta det jävvligt lungt, åkte ner till frissan sedan möttes ja och mamma upp av mor&dotter reynolds så åkte vi ner till 421, jaa vi hittade skor. och hälsade på far reynolds sedan hem så färgade jag håret och så kom reynolds och hämtade upp mig för att åka till Carro där det blev kort, gott och film!



PUSS!

Ball att man kan sova, 04.08

Nu är det fredag!

Ball att man kan sova, känner mig lite små krasslig typ kan ej andas genom näsan och halsen kliar nåt fruktansvärt. Kollat igenom alla mina kanaler på digitalboxen och ja, jag har tillomed läst min bok så nu har jag bara ett kapitel kvar, fast borde nog plugga teori lite mer nödvändigt tycker jag. lalala, torsdagen blev att gotta sig med teoriboken i högsta hugg med lite winnerbäck, smått och gott i bakgrunden. sedan blev det frissan och kalas hos krister. efter det blev det massa kaffe, kortspel och tjöt hos älsklingen. Ne nu bär det av till att vrida och vända sig lite till för att få någon blund inatt. lalala godnaatt!!

There is a time in your life when you realize all the good thing.

Enligt klockan är det redan torsdag, dagarna går raska steg mot verkligheten.

Tisdag, ja då va min lille pruddilutt kusin på besök. Så vi satt och kollade tv, spela kort & pratade om livets för och nackdelar. som även jag martina och pappa pratade om kvällen innan hahah. Sedan bar det av att sola och blev uppplockade av carro för att åka och köpa glass. 

Onsdag, mamma och kusinvitamin försökte väcka mig, men det hände inte så mycket på deras 6 samtal och nästan slagsmål i sängen. haha blev tjöt, tv och middag. sedan solariumet med co. och en trevlig vända kortspel hos Forslundarna med kaffe och cocosbollar och en skön pratstund utanför mig nyss. så snart ska jag väl tänka på refrängen för att försöka sova. lalala. PUSSS

it spins around in my head like a carousel

Måndag;

Varit och köpt ny tv idag, greaat.
Installerat den nya tv i vardagsrummet och suraoundsystemet och även tv'n i mitt rum. Så någondag i veckan blir det att måla om rummet & mer mot september när den nya datorn kommer in i butik ska även den inköpas och så ska jag bara hitta en ny telefon som jag vill ha så är allt klappat och klart så skiter jag i alla tekniska grejer för ett tag. Det är ju trevvligt. Sedan åkte vi och solade och så satt jag och martina och prata om all evigheters evigheter!

PÖSSAR!

ibland tar sanningen den svåra vägen


Söndag, ja det har varit en riktig söndag idag, mått lite halv kasst och inte gjort så många knop idag inte, snart blir det lägg dax tror jag och imorgon iväg för att kolla ny tv. jahaja.

Don't sit in the corner and just watch, when you can stand up and change the whole thing!


jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig, jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Lördag; Melissa horn är gudomlig!

Igår blev det utgång, fredag den 13de, kunde ju inte slutat sämre, eller typ. Den var bra men kanske inte den bästa kvällen. Jag gillade det lilla gänget som startade hemma hos mig & gick ut. Sedan finns det bakslag och osv.
Idag mår man inte som en prinsessa, mer som ett troll i skogen. haha konstigt väder ute, väntar på att få sola solarium med töserna sedan gloo film och bara ta det lugnt som bara vi kan!

PUSS

En miljon nollor, tillsammans kan dom aldrig bli en. Hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter



Igår var jag dödare än dödast!
Blev en sleten sofia till tandläkaren, handlade snabbt sedan dead and gone!

Onsdagen var för jävvla bra måste jag säga. Kapten röd med folket va riktigt lyckat sedan utgång på queen med cykeltaxi, polisen inblandat och jävligt vinglig väg hem! Jaa, det var en lyckad natt.

Idag är det fredag och det kan ju bara sluta på ett sätt, haha in mot stan och ta sig några kalla goa.

 




Kör fullt ut annars är det meningslöst!

Onsdag; lillördag är finfint!

Tjippochhej, dagarna bara rusar iväg. känns som vi ska börja skolan snart, men icke sa nicke never ever again :/ lite sorgligt att säga att de är sorgligt att aldrig komma tillbaka. Men men, börjar bli rastlös på dagarna nu, börja jobba inom kort igen, inte det roligaste men tidsfördrift innan man lämnar landet eller nåt? hahha

Ne ska testa den nya tvättmaskinen tror jag och damsuga upp alla bullsmulor från igår :P hahah, sedan ta en låång goo dusch för att vänta in bruttona och ta ett glas vin sedan in till staden med gubbsen, och gloo kaptenröd. hihi.

pusssar

Yes, baby's im back on track.

Sammanfattning under dessa två dagar, hej och hå va det känns som en hel veckas upplevelser. hahah

Måndagen började med att hämta mina och mammas kläder som vi beställt. Sola och köra lite bil. Sedan blev det att köra lite mer bil ända till orust för att lämna mamma. Hälla spolar vätska överallt och fylla på den tomma tanken med olja. Yees box, efter lite backning ned för en cpbacke och parkering började resan mot orust och ja, det gick sketabra. Hemmåt eller aa matdax med Carro & martina i stenungsund.

Hem till mig för att lämna snus till bror & dricka lite kaffe. Sedan mot mölndal och träffade Chrillis snabbt därefter Michael. Sedan skulle vi hem till Carro och träffa åke påke låke och där ramlar Carro och vi får åka upp till Akuten, där försökte vi muta receptionisten om att komma före i vänte kön och jag vet inte vad vi gjorde där egentligen. haha men det blev Makkidonki och sedan en kopp kaffe hos carro innan vi begav oss hem för att sova.

Tisdag det blev inte så mycket på morgonen mer än att städa och plugga lite grann för att sedan vänta på töserna och åka och sola. Handlade lite mat osv. Kom hem med dessa tokstollar kollade på Scoobiedoo. & blev rastlösa så det blev lugnt vattenkrig med disktrasa och pisseblött papper. sedan hittade martina en sprayflaska och börja spraya vatten överallt tillslut blev det en stor kanna vatten och vatten i hela lägenheten, jahaja. detta var två dagar.

Imorgon blir det antagligen att sola och på kvällen blir det lite vin och Kaptenröd i stan med co. jädrans inlägg blev det. woohoow.
GOODNATT!

Just nu skulle jag vilja ha

Just nu skulle jag vilja ha en lott som jag vinner några miljoner på. Mitt körkort så jag hade kunnat köra mamma till steningsund imorgon. Nya klä'der, en utomlandsresa att längta efter och lite sol kanske? hahah ja det är mina drömmar för tillfället.

igår eller aa nu blir det iförrgår var jag, mamma, mina två mostrar & en av mina kusiner på Kent. Jag hade stält in mig på emosar och lite halv deppig musik. Men det var myycket bättre än jag väntat mig, knappt några emosar utan mestadels "vanligt" folk och skön musik.Efter det blev det att träffa martina och becca med fler på Victoria och tog några öl (nej cider men det låter på nåt sätt bättre att säga öl) hahah makkidonkki och promenad mot becca.

idag har det inte hänt så mycket, bytte ut mitt silver halsband idag för detförstördes totalt i silver dippen som ska va så himla bra. mitt halsband blev gult typ? och hon i butiken tvekade på om jag skulle få byta ut det. Fy byt jobb kärring. hahaha. Hyrde film (from paris with love), köpte thaimat och åt paprika och dipp men mami.

Snart blir det läggdax.

GODNATT!

Jaaa, jag vill verkligeen . .

Lördag; ja jag vill verkligen ha lysnade ljusgröna ögon!



Har duschat, käkat, legat och pratat med mamma. Ska göra mig iordning snart för längtan till ölen & kent emos + självklart vanliga människor. hahah jaja sedan bär det av till moster och vidare till trädgårn för Kent spelning. Ännu mer krök i natt skulle jag tro? =)
Ha en skön lördag! PUSS

i'm gonna be happy in the middle of the pouring rain

Lördag; uppdatering av veckans små godheter!

Torsdag; så blev det till att sova uuuut, åkte in till stan med göbbarna blev bio med märts syster också + fika och en promenad inne i stan. sedan hamnade vi hemma hos carro och käka pasta sallad, bra info ellerhur? hahah

fredag; åkte och tränade med mor min, solade även. hem duscha lalala, blev hämtad av carro, märt & natte. hyrde film sketkass var den, sedan kom Carros mor med en grym film aa, va den nu hette. hahah så nu sitter jag hemma och filosoferar, haha måste la gå och lägga mig snart tror jag ? 

idag är det ingen vanlig dag, för det är Chrillis födelsedag, hurra hurra hurra! :D



före & efter bild. litesmå tråkigt mitt i natten! hahah

Game over!

alla säger att man ska spela sina kort på rätt sätt så man vinner i livet,
men vi alla kommer uppleva game over i vilket fall som helst!


Onsdag;
mitten på veckan, eller nee det är ju semester!

Blev sovmorgon, telefontjöt i någon timme dusch och middag sedan solarium med mor, martina & carro. därefter köra bror fram och tillbaka till sin polare och vidare ner till carro. Där bestämde vi oss att åka och köpa glass men det blev milkshake, hämta louise sitta och tjöta och även walkdrivein för carro medans vi kör efter henne och filmar. hahaha. godag sådär på semestern. snart börjar allvaret igen.

godnatt!

Bäst var för sig!

Tisdag; Träning, solning & fikahäng!

Det blev träning imorse, solarium & fikahäng inne i stan på stammis stället vasa. Sedan en sväng till beccas lägenhet spårvagnen förde oss vidare mot promenaden ner till carro. Nu är jag hemma efter en intresssant biltur med suss och märt.
jag; "hur måånga grader äär det?" (göteborsk dialekt)
Suss; "napolion? ja ja ja men ja ja ja ja"
HAHAHAHAH!


Create a good memory
for every step you take
cuz we only have one life to live

godnatt

Who? who? who cares!

Måndag; Stan, solarium & balkonghäng.

Blev en shopping runda i stan med töserna. Martinas lyckodag, sofias älsklingslinne & carros papper, hahah. Mat på subway, solarium halv 7 därefter balkonghäng med kortspel mina bakadebullar på 3 minuter och film. En goo start på veckan. Imorgon blir det träna, sola & hela dagen att hitta på nåt kul!

Godnatt

RSS 2.0