mothafuckin' cash money millionaire

hej och hå,  nu ska jag tala om hur min fredag var, skolan föörst liksom.  sedan hade vi dans, nu äre girl dance för hela slanten typ liksom. det var kul faktist, fast hade / har så fruktansvärt ont i min ljumske, ska aaaldrig träna på den cp maskinen igen. hahaha strääckte mig som en ko fan. sen gick jag hem och åt den nya favorit maten, det är som tacos typ fast med kyckling istället för köttfärs, fett gott faktist. lite senare mötte jag erika och martina on la torgo och åkte in till staden våran och satte oss på vasa café, efter en stund kom rååbärt och gjorde oss sälskap i vårat uno spelande , trevligt trevligt.

nu sitter jag ba och duuunkar lil wayne muusiic liksom. kan aaaaaaaaldrig få nog av honom han e ju liksom nåt alldelles extra vett ni ! imon ska vi äta glass och marenger och hallongrejs o allt göö gott, hihihi. tjoockis helg som fan !

nu ska jag lägga mig och börja läsa den 3dje delen av gömda, ska bli så spännande. haha jaaa peeeace fuuckin' out babe's !

pusspusspuss*

dwayne michael carter jr. ♥
the hotters under the sun

i have just swallowed the key to the house of pain

tvånollnollnio, det är ett nytt år med nya möjligheter.


det är fruktansvärt mycket plugg nu asså. men det är bara och bita ihop & försöka plugga så gott det går. om en vecka typ är det ju lov. det ska bli så fruktansvärt härligt. bara ligga i sängen hela dagarna och sova elelr glo tv eller nåt, shit va underbart ! haha läängtar så mycket! 

men idag så har jag varit i skolan, hade psykologiprov det gick ju inte alls (Y) men men, så är det "ibland"! hahahaa när skolan var slut åkte jag med hanna in till stan och där träffade vi johanna och oliver, efter mycket om och men satte vi oss på condeco, ja o hanna drack varmschoklad med mashmellows och grädde ;$ sarriii sarrii ! ;O sedan åkte jag hem och inte gjorde så mycket vettigt faktist. & vid 7 ungefär gick jag & babe ut på promenad. :) myspys.
om man räknar bort alla pauser och sånt så har vi fan 4 månader imon. haha, tiden går fort.

& för en stund sen badade jag, gottiiit. och nu sitter jag här och äter kiwi , hahaha ! ;) 

tack för att vissa finns må jag säga <3

damn riight

detta året asså, det ska bli ett utav dem bästa.

fyller 18 om 19 dagar. fett jävla nice.
folk fyller år :)
åker till miami / kryssning med familj & en del av släkten.
folk tar studenten.
livets sista sommarlov, hyra stuga? festival? sol bad krök äventyr, utomlands igen om man hinner?
min syster fyller 18 antekna det den 22 juli :)
börjar 3an
om sommaren 08 va ett utav dem bästa ska fanimej 09 bli ännu bättre.

livet blir ju bara bättre och bättre måste jag få tillägga! :D

satan see these days

idag booomba jag kaffe innan skolan, gottit. sedan drack jag kaffe o energidryk i skolan, fett ! ;D men aaa sen efter skolan tränade jag med linda. som redan hade varit där ett tag o försökt bli lite brun i sportlifes solarium liksom !

hem , duschade käkade o lite sånt! efter det var det dags att gå ut och gå. myspys.


 



friends do anything for each other, 
and the last thing I would do is talk shit about you,
it is anyways my view when you are friends.
 I know that shit is everywhere, but what the fuck?

glöm aldrig bort vad du har
för när det väl är borta finns det inget kvar
ta lärdom av dina misstag
annars mister du dina andetag

/ sofialitsenåhlén*

hola if you hear me


*

sometimes it feels like it's always gonna rain,
i don't wanna to complain but then i can let go from my pain,
i just wanna have better days, and i know it will come
 and then you can see it in my face
av: sofialitsenåhlén

*

good girl gone bad ?

fredags vart det lite smått stressigt. hade skola sen dans efter det var de ba att springa hem och duscha äta och göra sig iordning inför krök hos daniella! det var mycket trevligt med prat & spel. haha  efter det drog vi hem till ravevanessa där hennes syster hade 18 års fest. hannurt och johanna va där, göö skoj juu ! :D sjukt chill dag till slut ändå ! :D

lördags, hemma hemma hemma, haha sedan gick vi o köpte godis och satt o glodde film , det blev eva & adam 4 födelsedagar & ett fjasko, och efter de kollade vi på Taken, harreguuud man blir så arg! gaaalet.

imon är det träning som gäller, najs som attan! behövs efter den tjocka helgen haha! sen ska jag fanimej plugga lite, har samhälls prov på onsdag & psykologi förhör på torsdag, som jag vet, har jag missat nåt informera mig gärna! haha

nu har jag änu mer lil wayne låtar, dom e såååååååå braiga! :D hihihih

pusspusspuss


090122

längtar hur mycket som hellst till lovet, orkar inte med skolan nu.
nu känns det som en stor flodhäst sitter på mina axlar. vill att den ska skutta iväg med en väldans fart.
känns som vi har gått i skolan i två månader eller nåt, men de har gått två och en halv vecka sen vi började! det känns som att de fan inte kan stämma! shit. tycker tiden har gått fort men så fort hade den inte gått.


hur kan man beskriva en känsla som inte går att förklara med ord?  jag vill säga allt till dig, men det är nåt som säger stopp. du hjälper mig inte så värst mycket på traven. jag vet inte om det bara är jag eller om du också märker att det är nåt hinder vi inte klarar av. vill bara att allt ska vara som förr i tiden. men man kan inte vrida tillbaka klockan, och det verkar inte se ut som att det ska bli bra i framtiden heller :) men vi får se hur långt vi kommer!

onsdag

lillörda som onsdagar är kallade, haha.
skolan hemma med hannurt, sen skolan igen och efter det var det dans, eller aa vi dansa ju inte så mycket idag, hade bara massa mag och vad övningar. najs blir vi schmala o snygga! :D
ute och gick med ejka och märtan myspys, planerar sommaren, fööör mcyket!:D ska bli den bäsa sommaren tiiip! :D

idag fyller dellapella 18 år, stort grattis! :D
det börjar närma sig min födelsedag, de ska bli så kul ! :D
men innan dess är det lite fler personer som fyller år, stort grattis i förskott till er alla! :D

men imon är det torsdag, det innebär skola sen ska jag sola och efter det är det träning, naaajs!

jaja goonatt nu ska jag gloo tv eller läsa min grymt braiga bok sen drömma mig bort! :D
pusspusspuss!

ren jäääävla kärlek!

söndag

dagen började med att stressa i sig frukost innan man skulle möta linda och träna, det va mys pys, vi har alltid mycket att prata om. och de e alltid lika kul och se dig. sedan gick vi snabbt till della och lämnade hennes plånbok som hon hade glömt hos linda. sen va jag och salle och fikade, de va myspys de med. och vi tog oss en liten promenad hem. nu är han borta 5 dagar till, hoppas det går bra med körkortet där borta i säffle. :)

var hemma i några timmar, hade skoj vid matbordet iaf, haha mamma är för gullig när hon äter må jag säga.
sen gick ja ut en stund med lill syrran, haha som vanligt har vi kul och att alla alltid säger; vad gör ni ute? haha gå hem med er. hahaha. snöar gör det också de är ju mindre kul, nu längtar jag till sommaren, men först ska jag fylla 18 vårar liksom och sen blire kryssning och studenter och sen äre sommarlov, vårat sista, det känns ju lite knas, men detta ska fan bli det bästa lovet ever, festival och allt ska utföras förhoppningsvis. :D kanske hyra en stuga någonstans också, de hade varit gö mysigt, men problemet är att man måste hitta ett litet sommar jobb för att tjäna sina små extra pengar. och så får man hoppas på att man iaf har kommit en bra bit på vägen att ha körkort också, de hade varit guld!

till sist vill jag säga att de har varit en bra söndag. :)

dagens bästa låt; swagger like us - t.i ft. kanye west, jay Z & lil wayne

imorgon ska vi va med på en tv inspelning, vi låter som värsta kändisarna och sånt om man kollar våran logg-logg i  facebook hahaha!

pusspusspuss*


you'll never understand. sometimes it's gonna rain

you'll never understand, and you never let me explain, why can't you be like my dream superman
i beg you please god i don't wanna be missunderstod, it will always rain on me and my superman



promenix with my chicks, UNO och galna händelser och skratt. hahahaha gaalet juuu.
fölkjde ejka till vagnen sedan spelade jag och martina "hinkbaksket" hahahahah asså nej de va göö kul!! tro det eller ej liksom :D hahahahaha vi har våra påhitts dagar :D
satt vid VD och snackade om gamla minnen och om hur folk beter sig i olika lägen haha, love my siz very muuuchoo :D
nu är jag hemma och sitter i min röda mysdress o kolappsar av trötthet snart, ska läsa min bok iaf, asyl om ni inte redan visste, den är göö najs! :D


imon skall jag & linda träna tsm igen, gö länge sen nu ju, hahaha, funderar på att sola imon igen, hade varit sköönt, sen ska jag träffa salle och gå och äta någonstans hahaha, naajs!

pusspusspuss från mig så länge! ♥

it's something that must go better aiight'

ibland är man helt slut på ord, så där när man fick sig en idé om vad man skulle skriva men när man väl sätter sig så kommer det inte fram nåt överhuvud taget. men en grej har jag nu iaf, att jag älskar alla mina vänner som ställer upp för mig, jag vill vara där för er till 100% hela tiden men kan inte vara på alla ställen samtidigt men jag är bara ett samtal ifrån!
men jag haatar när allt blir så stort som en tsunami när det började som en liten vatten drope, varför kan man inte bara prata om det istället för att gå runt och "låssas" vara glad när det är så geenomskinligt att man är sur, det ser ju bara töntigt ut, och jag måste medge att jag blev väldigt chokad och besviken på dig idag, kändes jätte konstigt när det blev så där, varför kan du inte bara prata med mig, jag får hur mycket agg och besvikenhet inom mig när jag inte vet exakt vad felet är. och jag vill inte springa efter dig som en fjäsk tant för att allt ska bli bra, nu får du fan ta och visa dina egna framfötter och inte bete dig som en barnunge. du gjorde mig väldigt besviken idag iaf. hoppas du vet varför och förstår det.

jag har haft en väldigt bra dag för övrigt fast väldigt trött ba.
nu ska jag lägga mig och läsa min bok och sen sova.
pusspusspuss & gonatt!




If I wrote a book about where we stand, 
i will that the title of my book would be life with Superman
but i don't know why?

the hottest under the sun

JAG BRYR MIG INTE!!! *HÄNDERNA I LUFTEN* HAHAHAHAHAHAHA
bangade samhällen idag, najs bajs, va med bellis & hannurt :D

de va göö kul på dansen iallafall :D

har inte så mycket och skriva idag hahaha. men de är fredag så då är man gla ska mumsa godis idag de är det ända jag vet hahaha jaaa tjooola hopp liksom :D



är man sur så är man, säg det bara, orkar inte dra ut ord ur människor.
man märker på hela dig att du är irriterad iaf.
jaja . ha det gotttiiloottti :D

dwayne michael carter

asså, aa va finns de och säga mer än att han är BÄST, musik, klädstil asså allt. okej, han e inte värdlens snyggaste men asså man är ju föfan nästan kär i honom. äääääälskar hans musik baa och allt. guud i himmelen kunde han inte bo här liksom. men han e ju min man så jag menar jag ser ju han så ofta han e ledig. hahaha han e bara föör bääst, de e ren jävla käärlek till honom. har en jävla massa nya favorit låtar & bilder på honom kan jag få be & tala om!
man brukar tröttna eller iaf jag brukar tröttna ganska snabbt på musik och sånt men hans låtar kan spelas om och om och om om igen. fann honom på riktigt som jag blev helt bestört i honom och det va sommaren 08 när han kom med lollipop, innan va de ba en man som var med i låtar och man kunde liksom lyssna på honom nu är det nästan bara lil wayne som gäller, han är så fucking naaaaaajs!

yeey


nu är jag trött och ska lyssna lite mer på hans döönderlåtar och sen ska jag fortsätta att läsa boken Asyl med liza marklund, den är dönder läste nyss när jag låg och badade, haha jag kommer bli en bok nörd.

ska träna imon också sedan ska jag sätta mig och plugga på lite engelska glosor ba för jag är sämst i engelska och de är ju lite pinsampt, sedan har jag nyårslöfte som är bra för all framtid att börja plugga gööö mycket, måste fan det nu. måste måste måste, har ju prov på fredag i samhäll, jag vet ju inte ens vad vi har prov i? haha det låter ju lovande, haha jaja man kan inte gö allt på en och samma gång, nu har jag tagit tränig och annat före haha !

men nu ska jag sitta och dega ba! pusspusspuss

i see u in the club

yes its a naaajs song liksom :D

men idag började skolan igen efter en skön men överdrivet trött helg. ball som fan med lan som ni kanske redan har läst & lördags försvann för jag va grymt osocial och tråkigttrött. och igår köööpte jag ny dator, eller min bror betalade så länge ! han e så snäll ett stort tack till honom, senare var det promenad, skönt o ba gå runt! :D

dagens händelse: bella; jag hade nåt i mitt öga fast det känns som de e borta nu!
Jag; OMG BELLA! jag fick nåt i mitt öga nu!!!

och idag kollade vi på skönheten & odjuret , den e sååå bra !! :')
imon är det skola igen , sen ska jag gå & träna, jag e sååå duttiii ;D efter vet jag inte!

yeeeye


nästa vecka bjöd martina med mig , med henne klass för vi ska va med på TV, yeeeeeeeeeey ! :D ball som fan!

jag har ett eller aa många problem just nu, 1a e att jag tydligen har samhälls prov på fredag hade inte den blekaste aning om det. haha och andra är att jag vill ha ett litet skit jobb ba för att tjäna lite extra pengar, de hade varit naajs!

men mååånga pussar & kramar från mig! :D ♥

men asså va?!

hahahahahahaha omFg, hahahahahahaha jag vill ba sova nu, har sovit en timme i natt eller aa imorse kan man ju säga, jag pratade i sömnen också och drömde om siffror !  hahaha men vi liksom satt o lana hos joel, jag hanna david, widing, sebbe & rickard, hahahah de va ju liksom naaajs, ja o hanna börjar krigsmåla oss osånt hahahahahahahahahaha ajag döööör. hahahahahahahaa

aaa nu ska jag ut o gå en sväng sen ska jag hem o sooooova! så najs! :D yeeeeeeeeeeeey ! :D


jag & hanna mitt i natten!

asså nej, ba nej.

nu har jag precis döööschat hihih, äckligt nu blir jag ju ren hahahaha.
asssssssså nej jag e så duktig, har tränat 2 gånger idag ;D imon blire dans också, söndag blire gym. måndag blir det pass igen, tisdag gym onsdag dans osv osv osv, hahahaha we all gooonna diiie! hahahahahaha jag går in för det. hahahahaha ska bli så schmaaaal så man inte ska se mig bakom en liten glass pinne, hahahahaha nejnej.
men ärligt talat, martina sa nåt bra som jag gillade. hahahahah aaaaaalllaaa spelar över fööör mycket nu för tiden, okej kanske itne alla men så gott som liksom. de e ju sanslöst . hahahahaha
imon ere helg igen. gött som fan, jag omin bror har tydligen en deal att vi  inte ska dricka någon alkohol, för  det förstör träningen, jag måste varit full när jag sa det. ahhaahhahaha nejnej. men men jag e cp pigg och har ont i nacken hahaha. men jag e snyggast o bäst för det ändå om jag sitter i min schnöögga mysdress ser ut som en tomte ba för den e röd. hahahaa

harregud jag behöver sömn,;D hahahaha jajaja ciiiaaaaaaooobelllaaa  ;D

iiiii loooove my chiiicks liksom ♥

torsdag

jag & nackspärr, aalltid hahaha, palla,
iaf, idag har jag varit på gymmet o tränat lite & jag ska på träningspass med märt, ejka, bella & hannah troligen :D haha najs, imon ska jag o hannurt lana:O hahahahahahahahah, hur vi ska lyckas vet jag inte:P hahahaha
lördag får vi hoppas på att de blir party :D hahah yeeeeyyyeeyeyeey ! :D

Kööössssar på er alla!

tisdag

idag har jag &linda varit grymt duktiga,
jag gick upp föör tidigt imorse haha ( 12) hahaha så gick jag iväg vid 1 o mötte linda på torget så gick vi till gymmet o tränade som djuur ju, hahaha tror jag losade 40 kg redan idag ;D sedan efter träningen gick vi till torget igen så bjöd hennes kära far på fika, det va gör trevligt. :D sedan kom jag hem ducshade och åt, sen va det ut igen, mötte hanna & anna på torget o bella & elin på musik :D vi gick en promenad? hahaha vi kom ju inte så långt men det va myspys, sen började det regna så vi alla ville gå hem . så nu e jag hemma ska snart gö mig iordning för att hoppa isäng, börjar fan skolan imon, & det värsta är att man börjar 8.10 på morgonen har inte gått upp så tidigt på två veckor. ahha hur ska detta gå. hahahaha


men ska på treäningspass imon med jesus & ejka, ska bli naajs & träning med linda på torsdag! :D
have a nice daay! :D

måndag

hahaha nu har man fanimej vänt på dygnet, somna la halv 7 imorse gick upp halv 5 typ. de e naaaaajs!
i torsdags var vi hemma hos bella o kollade film, jag jesus & ejka de va mysigt, vi kollade på a walk to remember, vi alla satt o stor lipade. haha asså man pallade inte trycket. hahaha sedan kom han som kör in i buskar. hahaha
fredags var vi på bio jag jesus & ejka, vi kollade på "vi hade iaf tur med vädret" haha den va hyffsat bra faktist:D hahaha
lördags var vi hemma hos jesus och kollade film då meed, vi va på filmtaaaaajm , de e aaaltid lika pinsamt hjahahahahahahahah gud vet vad som hände där :O
söndags var vi hemma hos mclovin alltså PH och spelade spel. det blev lite beaf när vi började med monopol. men det va trevligt ändå vi käkade pizza o gooddis o massor med sånt:D
idag vet man inte vad som händer. hahahaha ,
och imoin ska jag träna med linda binda gris ode :D frågan är ba hur jag ska kunna gå upp så tidigt imon, o sen på onsdag börjar skolan igen, detta lovet har gått med en jävla fart, o så har man ba sovit hela dagarna o levt på nätterna. man får tacka alla sina gummor för en bra start på det nya året!


och min dator är död, RIP datorn den 4 januari 2009. hahaha hur mans ka ha råd med en ny de vet jasg inte. men det löööser siig det gör det alltid ja det fixar sig tillslut. lalalalaala (8)

pussspussspussss

hej & hå, första inlägget för detta år! yeey! :D

igår va det en grymt skön dag, nyår blev lyckat,
först va jag & EJJKA hemma hos märtan haha, käkade krökade lite och spela spel dansade och sjöng och tog massor med kort, haha. sen vandrade vi ut vid 11-halv 12 för att möya bella älskling och henne co. vid flatås. så kollade vi på massa fyverkerier, diggar inte fyverkerier så mycket när dom smäller för nära och sånt hahaha. men efter det så drog vi hem till älsklingen en stund på vägen dig kör michael in i buskar o jag vet inte vad han sysslar med haha, hemma hos älksling tog vi det lungt krökade lite osv, sedan blev vi hem körda till martina och där satt vi och åt lite igen haha, och efter det så gick vi ut o träffade mer folk :D tacktacktack alla för en bra nyår! :D

idag ska jag märtan & ejjka träffa izabelle :D myyyysmysssmyyysss!!

om en månad och 15 dagar är jag 18 !! yeeeey! :D fett chill i dill asså :D

hoppas ni alla har haft en grym nyår!  pusspussspusspuss!

min strumpor haha

RSS 2.0