What the hell am I doing here

Onsdag; Lillördag & fruktsallad

Varit & fixat pass så snart är det nya på ingång. Jag hade blivit en grym brottsling efter 6:e försöket fungerade det att få mina fingeravtryck hahah. Träffade även Daniel som jobbade där & hälsade snabbt på Chrille innan jag & mamma skulle åka och handla. Så nu är jag hemma & har ätit goaste fruktsalladen med keso, jag ska bli mästerkock? hahha Så snart ska jag möta Cajjo på torget för att åka till jobbet för sista dagen denna veckan & fortsätta planera våra paraply drinkar & vart vi ska åka . Gött'ere!  Så ha en skön molnig dag! 

PUSS

Is it hot in here or is it just me? höhö

Tisdag; Det är varmt idag, väldigt varmt!

Igår blev det inte så mycket jobb, vi var förmånga så vi frivilliga fick gå som ville. Så det blev fika på Avenyn med några av gänget från jobbet. Sedan tog jag martina & carro oss en go promenad inne i stan och satte oss vid hamnen en sväng.

Idag har det varit varmt, var och träna med carro förut och nej inte okej att ha typ 40 grader inne i ett gym. Sedan blev de 10 min solarium och promenadet & kafécooler. Så nu har det varit en väälförtjänt dusch och snurrat runt och letat efter lite grejer & ska sätta mig på balkongen igen och ta mig nåt kallt att dricka. Senare blir det nog jobb? eller? hahah PUSS

I get my boots on and getting high on rock n' roll

Måndag; Ny start på en ny vecka.

Än så länge har min måndag sett ut så här i korta drag på en höft. Solat, träffade sysslingen under hennes rast, vandrat på torget med martina & vi fick med oss lite nytt för garderoben & jag är alltid så rolig när det gäller färg på kläder så det blev två svarta toppar. hahah men men, nu har jag käkat och ska snart åka och möta cajjo för att dra oss mot jobbet.

PÖÖSSS

Into the fire on my own, i wanna se if you're sitting there all alone

Godnatt alla trötta snubbar. Nu ska jag stänga av min musik och lägga mig och läsa vecko revyn tror jag det var. Men att stänga av musiken tar sin tid, bra låtar efter varandra blir lite jobbigt. hahah. Idag har iallafall varit en go dag, inte gjort många knot alls. Men kört bil och gjort lite ärenden med mamma & köpte någon äcklig loka som smakade pencilin, haha illa. Ne godnatt igen. 1. . . 2. . . . typ 2½ . . . . TRE! hej då musiken :( ahhaha PUSSS



I'm a woman, and i'm sitting on the table over there.

Söndag; En kväll i stan är som att vara utomlands fast man saknar värmen. Pekfingret.

Först kalas, sedan blev det sex and the city fullt ut med martina, carro & erika. Vi shoppade gottgott för ett helt år innan bion och sedan tog det oss 2 timmar att komma hem, efter en road tripp inne istan där man mötte på lite skumma människor. Detta lägger vi under listan med Äventyr.

Idag är det söndag, har fått sova ut. Ska äta frukost sedan sola någon gång under dagen och ikväll återstå att se vad vi gör för skoj. Game over. PUSS

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

Lördag; Kalas & sex in the city är fina grejer under en lördag!

Godmorgon kalaspinglor. Igår var det midsommar. Inte riktigt en sådan midsommar man hade tänkt sig & inte riktigt de folket man brukar umgås med, men det blev ett äventyr i Floda iallafall & trevligt blev det tillslsut. :D hahah

Nu har jag duschat, ätit frkost & börjar piggna till. 40 års kalas blir det snart sedan bio med gubbarna! mycket trevligt. Sex in the city 2, hur ska detta gå för mig som inte sett ettan? :/ haha det löööser saaj!




PUSSS

i'm getting away with murder

Fredag; ljuva fredag, midsommar & halv bra väder. det får duga.

Midsommar, det var roligare när man var liten. Idag blir det att åka till torget & se om man hittar någon klänning tills ikväll, sedan hem och fixa och trixa för att gå ner till älsklingen och äta middag där. Sedan är det Floda med dom goda som gäller. (där var jag rolig) hahah & vi välkomnar dimman som sakta kommer smyga på!
Ha en glad midsommar.
PUSS

I'm not standing where you left me

Torsdag; fyra veckor sedan vi tog studenten, hej & hå va tiden går!

Igår blev det roaadtripp med gubbsen i Opeln, hahah mycket vackert. Blev att hitta vägen till storaholm och en mcflurry glass, "REA på Mcdonalds" hahah & satte oss vid ramberget. Sedan åkte vi hem och spela basket och king tills andreas sköt upp bollen på taket. mycket bra gjort där ja. & därefter blev det fight mitt i kortspelet. hahah sedan nanade cajjo över här för att hon är så snäll så hon körde mig imorse till stora holm där jag gjorde halkan och fick köra min C30, *glad tjej* sedan lite käk med cajjo efter det och en snabbis till mammas jobb, sedan hämtade vi martina och köpte jordgubbar och satte oss vid havet. perfekt avslut på en skön dag. Nu ska jag snart gå och lägga mig, sedan tagga för midsommar, eller? är det ens nåt att tagga för. haha mer till god mat sedan krök i Floda! PUSSS

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.


Vad vore livet utan motgångar?
Jävligt lätt & hanterbart liv.


Vaarit i staden och käkat subway med raringen sedan på jöbbet och flummat runt med de flesta, träffade sötnosarna utanför jobbet sedan åkte vi hem och nu sitter jag här med alla funderingar som snurrar runt riktigt rejält. Det finns så mycket jag vill göra, men hur ska allt kunna uppfyllas, det är fråga. Godnatt mina damer och herrar.



It's a thin line between the dark & the bright side


På en höft sådär

Tisdag; Nu hade en utomlandsresa passat väldigt bra.

När kommer sommaren? Med sol, bad, sena grillnätter & äventyr!
Jag vill ha sommar nu nu nu nu. Trött på moln, regn och kyla. Vill ha söta sommarklänningar och inte jeans och skinnjacka. Va fan, va ska hända i det första kapitlet som skollös? bläääääääääääääääää.

Vill åka och sola, köpa en söt klänning, ta ett kvällsdopp och en go drink!
Men det blir att sitta hemma, köra lite bil sedan, kanske sola och åka till jobbet! lockande? byta? hihi.

PUSS

I cross the line, so the world is mine

Måndag; vissa må ha sommar lov, men nej här är det full fart

Körde med bilskolan från kl 8- 10 imorse, sedan blev det träning, och följde med mor min för att handla efter det ut en sväng med martina sedan dösch och vidare på kalas. och nu så var denna dagen ett minne blott. jahapp. hahah

puss

Bilder säger mer än 1000 ord

Söndag; I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between

Igår var det bröllop som gällde. Kusinen min & hennes fästman va hur vackra som helst. Det blev gråtkalas av lycka. & full fest på kvällen. Riktigt riktigt lyckat var det.

Bröllopsparet





Bröllop på ingång!

Lördag; Bröllopsyra, för min kusin

Nu har jag varit och solat med mamma, fixat brudens hår i en timma och ska hoppa in i duschen för snart blir det bröllop. Guud va mysigt. :) PUSSS

I have so much left to prove

Fredagen gick fort utan att göra så många knop.
Blev att fixa och grejsa för om ett par timmar så är det min kusins bröllop. Så nej för i helvet-t-t-te att det ska regna imorgon, okej i stockholm men inte i göteborg för tusan! då blir mitt hår lockigt! :O hahah. Jaa jag har inte så mycket att säga mer än chillidill, ska snart gå och lägga mig. PUSS!!

Jo, juste denna bilden är tagen i juli 2007!
När kan man få ta sitt första dopp utan att frysa ihjäl?

Fredagsmys

Fredag; tjalalala, det blir fix & trix med gottigott

Nemen tjaaaa!
Igår blev det fika och massa tjöt med martina & erika. Mycket trevligt.
Idag blir det? Solning kanske? Sedan fixa mammas hår och lite allt möjligt inför imorgon som måla naglarna och skit. Och massa gottgott och film med mor min. Behöver nog denna dagen mest av allt just nu känner jag, att bara ta det lugnt det var ju inte igår jag gjorde det senast. hahah jajaj. PÖSSS!

gå inte längre om du inte orkar ta dig tillbaka igen

i hate to say;  i told you so, buuut damn i must say it. I TOLD YOU SO!

livet får som en extra krydda ibland när man upptäcker vissa saker! sometimes it's bad men ibland får man sig ett par goa skratt för att det är så korkat, önska dig inte för mycket om du inte kan hantera de små sakerna först sötnos.
nu ska jag fanimej sova, mycket på G imorgon.
PUSS

Dead woman walking today

Torsdag; det stämmer, helt dead and gone i hövvet idag! haha

Godmorgon allesammans eller nåt typ kanske? är helt slut känns som man varit på en halvårsfestival och måste sova ett halvår. Vaknade för ett tag sedan suttit och pluggat lite teori, aa jag är duktig jag vet! (a) ska snart åka och sola sedan en promenad med märt och hennes mor. Efterdet blir det att åka hem lägga mig i ett bad och ha en liten spakväll för mig själv typ. 2 dagar kvar tills jag ska på bröllop, (nej inte kungasakemojset, utan 10 gången bättre bröllop) :D woohoow. ne nu ska jag äta frukost innan jag dör och sedan göra mig redo för solariumet. PUSS!

"Dina ben är som godis"

Onsdag; lillördag & flexschema, jag gillar det!

Blev att sola imorse med darlosarna sedan going to work liksom, och efter jobbet träffade jag hannipanni så vi satte oss och tog några cider på Queen sedan kommer mörtis förbi och håller oss sällskap. osv osv osv. :D Nu säger jag typ godnatt innan jag däckar vid datorn. pöööss på fölket

Du har den so fucking baad hihi

Jag är verkligen jättetrött.

Lite tidigare på jobbet idag, ingen big deal att tjöta om. Blev att sola nu på kvällen med MaTina och Cajjo sedan hem till cajjo och spela kort, glo film och drack Bobsaft löööve it. hihi. Ska sova snart är ju en dag imorgon också, för er som inte förstått det! haha ne fy puss & big hug!

Sitter & stör mina grannar!

Tisdag; Det är sool jag skådar när jag tittat ut ur fönstret. Äntligen!!

Godmorgon, ska åka iväg och jobba eftermiddag snart, sola ikväll och bara vara nöjd över att vädret börjar bli bra! Take it like it comes! PUSSS dameer & Herrar, godmorgon låt (Y)

Just turn up the volume!


You will stand all alone and noone will help you!

Måndag; vart tog krafterna vägen? jo, juste jag glömde av att sova!

Snart ska jag gå och lägga mig, JAA jag behöver verkligen det. Imorgon blir det troligtvis jobb på eftermiddagen så jag kan sova en del och sedan vara en människa under kvällen. Se där ja! like it like it. Städa rummet kan vara ett plus här hemma med, någon snäll själ som vill göra det åt mig? sneeela! Ne godnatt på er! pöössss

We are young, we run free, we don't sleep, we'll be alright!

Måndag: Ny vecka nytt ös ännu en dag medvetslös!

Godmorgon eller förmiddag för mig, varit och kör bil med bilskolan sedan klockan 8 imorse till 10 typ. Ja, jag vet jag är sjuuukt duktigt. hihi nee men aa halkan är bokad (Y) tjohej va det ska gå. Denna veckan blir sig gaaanska lik förutom att det är bröllop på G och jag ska fixa frisyren på bruden jag äran jag har fått av mig käre kusin. Hoppas hon blir nöjd, ska öva denna veckan så jag blir gryyym typ!? Ska käka nåt nu och sedan typ deega järnet, sovit 3 timmar i natt, inte så dundertrött än så länge. Sedan följa med babe till ännu ett fatta noll möte på Abf. Det låter kul. ikväll blir det jobb! ja där har ni hela min måndag, nöjda? intressant? eller ?!

PUSSSS!

You are wrong, understand that!

Söndag; mycket ös & för lite sömn!

Igår blev det att åka in till staden med Martina & Carro för lite ärenden i stormen, sedan var det bara att åka hem och duscha och äta för att åka och hämta Esabääl och åka mot SP3C's brakfest. Där blev det ingen alkohol för mig om inte en öl räknas haha och sedan åkte vi hem med mami som kom och hämtade oss. Somnade nästan mitt uppe i all godisätning! då är man ju nog lagomt trött.

Idag blev det att sova till halv 12 typ ville sova mycket mer men åkte i väg och solade med mört och cajjo, så nu har jag varit hemma och käkat och brytit av alla mina naglar, hej då i gonna miss you guys hahah, så nu har jag tunna rosa naglar dom kommer bli dead and gone snart med. Men fastnade med min SOLO tidning så nu ska jag skutta in i duschen och ikväll blir det film med göbbsen! Ha det gott haj

PUSS

Jag har . . .

. . lockar för första gången på nästan 5 år! de ni!

snart ska ja möta upp min bellabus och åka mot SP3C's samligsfest hahah!
pööösssss

Riverside motherfucker heeey!

Lördag; omelett är mumma!

Utgång igår, förkrök i lerum sedan blidde det chez.
Snart är jag ready för att åka in till stan i stormen med martina & carro för att hämta lite grejer. Mer mot kvällen blir det nog att hälsa på alla gamla klasskompisar med esabääl. sedan hem och sova? hahaha det lät mycket skoj.

PUSS

Jahaja!

livet lite kort;
onsdag, bilskola, jobb & fixa louie's hår.
torsdag; bilskola, sola, torget, ikea med mami & mört, krök för 20 åringen!
fredag; fira maaath ikväll. så jag säger hej till lerum och hoppas att dom välkomnar mig med sin öppna famn! haha
puss

Jag kan nog skratta mig 1000 år äldre!

Onsdag; vissa människor kommer jag aldrig att förstå mig på!!

Variit och kört bil, oharreminskapare, hahha det gick bra förutom att jag körde fel så jag fick som straff att köra till mcdrivern och beställa mat till min körlärare, hahaah sedan möttes jag upp av carro, vi skulle egentligen åkt och solat men som sagt tiden sprang iväg så vi hann inte det utan åkte och löpte dricka sedan skjussade hon hem mig så nu sitter jag här haha och inte gör så mycket. lalalala. pusss

I want it all, i want it all & i want it noooow!


Rock n' roll

Tisdag; kan du hålla denna?!

Skoolan med babe i förmiddags för att hämta betygen mitt i regnet, regnguden ville straffa mig?! hahah åkte till arbetstjosan, jag & martina satt som 2 jävvla frågetecken haha helt crazy. träffade min kära bellabus mfl där med hahah nya hangaround stället eller? hahah sedan blev det jobbet osv osv, och skoj på spårvagnen med cajjo och kontrollanterna. "kan du hålla denna" (sofia mitt i letandet efter spårvagnskortet & paniken) sedan var muggen spårlöst försvunnen hahah men hittade den senare i papperskorgen. och "ta ner fötterna rån sätet, tänk om du har vita byxor på dig" jag; " jag använder inte vita byxor, gillar det inte" han; ehm okej?!?! (verkligen "vem bryr sig min")  hahaha ja det var min dag de ja, godnatt och sov gott. puss


They don't really care about us

Tisdag; är det okej att vara 19 år och ha åldersnojja?

Nu blir det att åka till skolan för att hämta sina vääldigt bra betyg?! hahah mmvesst.
Sedan arbetsförmedlingen och lyssna på någon fjomp som tror att han kan hjälpa mig
och kvällen blir det jobb. hela dagen borta! wohoow. puss

Yes, i am i am iam

Måndag; jag vill inte jag vill inte jag vil inte!

Yes i am so damn tired of being tired of this.

Varit och gymmat med cajjo. Hemma, duschat käkat gjort mig iordning och snart får jag ta mig i kragen och åka mot jobbet, första dagen på nästan en och en halv månad, det känns inte bra alls! jajaj det regnar också! hejsvejs!


vill vara på topp

Det ända man ser . . .

är alla polishelikoptrar som susar omkring i luften.
först var det skottlossning, sedan mordbrand därefter stenkastning mot polisen och nu är det nåt annat knas som har skett, va är detta förnåt? och man ska känna sig lugn i detta samhället? jamenvisst, en vacker dag går man inte runt och säger "jag har köpt nya skor/kläder, vill du se?" utan "kolla mitt nya skotthål/knivskurning jag har i armen/benet/magen, vill du se?" det är för jävligt.

har iallafall kollat film och försökt koppla bort helikopterns ljud dock misslyckades det men filmen var bra, det blev "all about steve" väldigt söt film faktiskt, hahah snart blir det läggdax för imorgon blir det ett besök på gymmet som jag inte varit i på 2 veckor typ? illa hahah! jaja godnatt!


året är 2010 då eliterna gör sin grej!

En vanlig torsdag! hahah rääkan.

Fredagen



PUSS!

I shine more then the sun!

Godmorgon världen!
Ska snart möta min esabääl för att lämna lite grejer!


Fått mina bilder från engångskameran! wohow.

PUSS


We No Speak Americano

Livet är allt för bra ibland





Mer bilder kommer! :D
Taaaack mina babe's för en dunderkväll igår!
idag blir det basket och skoj
PUSS

Eliterna gör det igeen!

Fredag; Round 2 för studenten!
Vi har gjort det på riktigt nu gör vi det igen, på med mössorna, korka upp champagnen här ska det firas att vi är så jääävla bra! Det blir Grillning, kubb och mys i det fina vädret med dem bästa sedan säger vi hej till DEEP för ett hejdundrandes party! fy fan va vi är bra! Ska sola lite till på balkongen, vänta på att bruur ska komma sedan dra mot torget och träffa våra mamisar och göra lite ärenden för att sedan få gå aaall in i dimman! wohow!


PUSS!

Dåålig uppdatering

ett tecken på liv utanför datorvärlden!?

2 & 3dje juni i bild!




godnatt! PUSS

.

Let me die young or let me live forever

Okej, jag har ändrat mig lite kanske. Att bli gammal kanske är lite förlångt bort iframtiden, okeeej jag vet att tiden går fort. Men jag vill inte bli vuxen är bättre än att säga jag vill inte bli gammal för det måste man väl bli någon gång! Och missa hejdundrande möhippor och bröllop nej tack, eller sköna röjar 50års dagar hahah de låter för kul för att missa och rullator race på ålderdomshem låter för äventyrligt för att missa det med, sååå jag har bestämt mig, bli vuxen, nej tack! Leva livet i unga år JAA TACK! 2010 kommer nog bli det sjukaste året ever.

Nu kör vi all in gott folk! taggad på livet igen!

Just don't give up

Tisdag; sjuk sjuk sjuk, nääär ska man bli frisk?

Varit en sväng på arbetsförmedlingen idag med mamma, lika bra att skriva in sig så det är gjort. Sedan köpt blomkrukor till min och min brors krusbärsplantor. Ska snart försöka få i mig lite mat, det stramar änna förmycket i halsen uuusch och fy! jag vill bli frisk, jag vill inte bli gammal, jag vill tillbaka till studentdagen & jag vill att det ska bli varmare så man kan ta sig ett dopp i det blå och få lite sommarbrunfärg! Tagggad till 1000 tills på fredag! yeey yeey yeey, *bli frisk, bli frisk, bli frisk*  ska gotta ner mig i en kopp kaffe och ett skönt samtal med mamma igen!
Hon är verkligen världens bästa mamma!
PUSSS

RSS 2.0