You can change your whole life in one moment. . .

but you can't build it up again like it was before
så tänk innan du agerar annars får du leva kvar med endast minnerna

Det bleeev att gliida in till staden med martina & carro för att ta en fika, det blev flumm till max. hahah harregud. nu ska jag snart nana för att orka med morgondagen. så ää de ba! så godnatt PUSS!


hej?!

sööndag sööndag sööndag!
jaag har stoor städat och reensat ut lite kläder o haft mig, tillomed skurat golvet :/ nåt fel på mig idag asså. hhahah meen nu har jag äntligen duschat så ska fixa till lite smink och blåsa och platta håret så e jag fit for fight idag, så lire att glida in mot stan om martinas stöm fungerar snart så hon kan blåsa sitt hår! hahahah. ajajaja pussssssssssss

& nu var det söndag iiigen

veckorna går med snabb fart men helgerna bara flyger förbi.
Igår blev det krök hos richard, de va planer att gå ut men bang på det, vid 12-1 rullar jag ut med mörten och tar en nattpromenad sedan kom jag hem efter att ha gått i 100 st 18317272 meter höga långa o breda vattenpölar och tjötar med min bror till jag vet inte riktigt när, sedan däckade jag på plats i min säng haha gott.
Nu är det söndag igen, dött som alltid, snön börjar försvinna (Y) Snart ska jag hoppa ner i ett bad och sedan stor städa mitt rum, det ser ju ut som 3dje världskriget föfan. med kläder glas flaskor osv. men detta fixar jag, haha fy va tråkigt. det blir att det lilla lugna idag och kurrera mig inför skolan denna veckans om jag måste sköta. haha hoppas ni har haft en go helg. Puss

Hon lever upp till sitt namn; partyprinsessan!

fredag: skola?! haha stan, sedan blev det dusch mat och sova i 50 minuter och så va det dax för party igen. kröka hemma med martina och carro sedan skjussade mamma in oss till stan och där träffade vi det goa föölket bland annat alääx, anna och co, de va en riktigt ball kväll igår må jag säga, jag e fan en riktigt partypingla efter att ha sovit 3 timmar under natten till fredag och sedan 50 minuter på eftermiddagen och så va man fit for fight igen och ett jävla röjj på dansgolvet. kom hem rullandes kl kvart i 6 imorse efter ett jävla vel med vagnarna med martina philip och sebban hahah sebban; cash is the king burger king! hahah sedan kom jag iaf hem efter jag hade gått i en jävla vattenpöl i tunneln som va 283264 meter hög och lång! så vaknade jag nu vid halv 4 elle rnåt så har jag mummsat pizza och snart ska jag på 20 års kalas hos gamlingen Richard! hihi. PUSS!

fit for fight iiigen. eller?!?!

fyfan, igår blev det änna en go utgång med jobbet, HEJA Provocie!
det jag är bäst på är att kröka bort alla mina pengar, men dock är problemet att hjärncellerna är gone nu med. haha kom ju fan inte hem igår nästan, vagnarna är ju helt cpstörda så det blev att; ööööh dööh kom hit med daj!! till en taxi så åkte jag hem till forslund och däcka där, fick mig 3 timmars sömn sedan blev det en lektion och jan-e behövde inte ens fråga varför man såg ut som man gjorde. haha gaah, så blev det en stadsshopping med älskling och vi träffade på Widing och käkade Subway med honom och så kom joel dit sedan. så nu ska jag duscha, äta, nana, fixa mig, kröka sedan äre uutgång, e man partyprisse så är man. lever livet i lyx fart just nu. haha
snart däckar jag, haha hej och hå ses i dimman ikväll! PUSS

I used to dream about, the life I’m living now

Love the life you live, live the life you love!
fläääääshit, hittade min balklänning idag. nööjd som satan. Det kommer ingen bild på den så ni får se mig när det väl är dax. hihi, sedan blev det en shopping runda i stan med mamma, vi köpte oss armband och jag hittade ett par svarta jeansleggings, en tunika med dragkjedja i nacken och ett vanligt linne då. mamma hitta en tunika och lite annat. sedan blev det middag på linné och därefter åkte vi och köpte skor, mascara och hårfärg till mig och henne! så nu va det fixat också. så nu ska jag hoppa in i duschen göra mig iordning lite inför kvällens utgång med jobbet och såvidare, så puss på er darlingar!

We pop champagne cuz we got that dough

oonsdaagen är snart över lika så mina naglar, RIP.
lite så seg dag på jobbet idag fast det gick jäkla bra ändå. semester från skolan och övningkört, vad mer kan man göra? hihi nu har jag släängt i mig två mackor gottigott och så taggar vi alla för imorgonkväll, nu ska tydligen hela Provocie följa med ut på afterwork krök. Det började med att jag & hela dentally gänget skulle ta en öl nu imorgon då eftersom vi får lönen. Men det spred sig så fort så nu är alla coacher på och några från andra projekt så det blir nog inte queen kängre vi får ta ett större ställe, hahah. jaja. snart ska jag fanimej sova och imorgon blir det staden & lunch med mamma och på kvällen säger vi ; hejdimman!! :) hahah inte annas fel iallafall, utan de eju verkligen helenes fel. jaarrå. biiiibel inlägg. puss och kram ses på stan!!

Fan godmorgon alla glada människor!

Försovit mig?! eller rent utav inte hittat vägen till skolan?! hmm, det kan diskuteras.
Det är ju inte mitt fel och inte min kagge som gör ont eller så och defenetivt inte Matilda sombabbla med mig i telefon i nästan 4 timmar så jag inte fick sova fören 5 imorse? elller?! hahah. nu har jag iallafall precis vaknat tatt mig en kopp kaffe, fått lite dåligt samvete av att inte gå till skolan, snart ska jag ut på gården och säga heej till louie innan hon åker ifrån grannhuset. och så ska jag hoppa in i en duusch och sedan bara chilla på det tills jag ska övningsköra och sedan åka och jobba! gottit gottit!
PUSSS

Riverside motherfucker

snaaaart ska jag iväg till jobbet. sket totalt i skolan idag, skyller på helene?! eller att jag inte hittade vägen dit! för det är ju inte annas fel iallafall. hahaha men puss på er darlooos och gossigull

Baby, you can break these rules if you wanna have som fun

Silken jävla försenad morgon det blev då, började väl 8 imorse tror jag och vaknade upp på riktigt runt 12, ooopps! hahah så nu sitter jag här och dricker kaffe i lugn o ro, ska gå på min körkorts teori resten har jag anmält frånvaro förutom religionen tänkte inte att vi hade den så jag anmälde mig bort till 13.00 men reiligonen slutar 13.55 hahah aj då. smart morgontrött sofia! men men lite semester behöver vi alla ibland.
PUSS!


Leave old pictures in the past

Det är ju inte Annas fel iallafall, det är ju Helenes?!
hahah harreguud, tok muppar på jobbet asså. för min del gick det väldigt bra, tyyp bästa dagen hitills. Imorgon har jag inte bestämt vilken tid jag börjar, så det blir la att hänga på msn ett tag till iallafall. höhö.
PUSS!

i'm gonna be happy in the middle of the pouring rain

Du vet, aa precis du!
Dåliga människor pratar om andras fel
Medelmåtta människor pratar om händelser
Bra människor, skiter i det dåliga och ser frammåt.
Visste du inte det? Nu vet du! Det var så lite så. Livet lär en saker på den tuffa vägen, och visst jag må vara ditt liv nu eftersom du fortsätter läsa mina visa ord du har inte landat stadigt på jorden än, du kanske inte vet vad du vill än. Men styrkan för dig frammåt. Och som sagt, motgångar gör dig starkare. Nu fick du en kort berättelse om livet. Ha en forstsatt bra dag och lägg dig inte i mitt liv, för jag lägger mig inte i ditt. PUSS! :D

Sommaren i city 1990 kommer du ihåg mig?

iiiih, snart är det skola.
Nuu har jag vaknat. . . av mig själv iiiigen?! hahah va e det för fel. Har druckigt en kopp kaffe och duschat så nu e jag pigg och fräsh, eller pigg kanske va att ta i?! nu ska jag fixa till håret och klä på mig, äta lite frukost och vipps så ska jag till torget och träffa hannuurten och skvallra lite, sedan är det skola, fast det är endast en lektion och där ska jag göra mitt svenska tal som jag ska ha på onsdag. :( sedan äär det heem typ äta eller nåt? och vidare iväg med carro till jobbet. där va min dag hörruni! no life iiiigen. hahah nee hej svej!


PUSS


kanske dax att röra sig mot sängen sin

och få lite sömn. hihi, lite svåårt att dra sig från datorn bara. men jaja, det har varit en vääldigt rastlöös dag idag men det kan ju vara skänt på ett sett och looovet har gott för jäävla snabbt, så imorgon är det skola igen. jaja, PUSS PÅ ER!


hahaha kändis eller va? hahaa

i may drop the world if i change hand

if i was the world, i would break it down like it did to me.
if i was the world, i would make it strong like it did to me
if i was the world, i would make it between the good and bad like i am

If I was the world I would make it like a party, cuz i can!


Gossigull, lite bilder från i fredags!

Det är inte vi som är så jävla fulla, det är du som är för nykter nu!

The friday night queen!

Baren är mitt ställe, blev uppburen av Joar & mört här.


Nästan helt perfekt

Goodmoorgon alla pigga och glada! hahaha
nuu har jag vaknat o blablablabla. det som är bra idag är att det ääär soool ute, för första gången på 10 år :D Yeyeey. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. bra information för dom som sitter i ett mörkt rum med neddragna persiener att dra upp dom och kolla ut för det är det ljuust o fint! idag vill jag åka pulka och dricka varm oboy?! haha PUSS

Jag har hört att det är jag & kronan som är bäst?!


Försnygg för att visas, hahaha

Livet är underbart.

Chilldaaag.
ååh är fortfarande nööjd sedan igår! så skööj.
Nu har jag bara slappat, kollat på den lilla kycklingen, tjöötat i telefooon och ska glo melodifestivalen och gotta mig med mamma sedan blir det ett låååångt bad och ännu mer film och gott. så de sååå mina vänner! höhö. PUSS på er!
Väntar foprtfarande på bilder! :D

tack allihoppa!

Fyfan vilken lyckad kväll det blev igår.
Bålen blev kalasbra, maten blev ännu bättre, humöret var på topp. Tack vare alla mina partypinglor. Tack för alla presenter och att ni är så bra! hihi, det kunde typ inte bli mycket bättre. Inne på Karisma va det full rulle också, sjukt trevliga människor man träffade, jag fick mig några gratulations sånger men gämna mellanrum, taack vare min krooona! hahaha. ne fy satan, nu ska jag piggna till lite fixa fram alla bilder så ska ni få se. :D

PUSS!

När du tröttnat på ditt tråkiga liv, kom ihåg mig då!

FREEEDAG!
Nu har duktiga Sofia städat lite grann, min jääävla matta tog mig 12 minuter att damsuga! gaaah köp inte en fluffmatta det tar för lång tid att ha den fin. hahaha. men snart så ska jag ta mig lite mer kaffe och vänta på att älskling ska vakna, så ska vi åka och sola och fixa det lilla sista tills ikväll. Sedan blir det att göra iordning allt och jag ska laga mat?! kanske blir pizza istället!? ahaha sedan är vi fit for fight & inatt gör vi stan osäker! Hörs lite senare.


HAHAHAH! FULL FART!
PUSS!

When everything was passing by at the speed of light

Nu har jag pysslat lite inför imorgon, åååh det ska bli så kul.
Nu försöker jag finula ut det älski och dom har köpt till mig men det går verkligen inte bra. hahah får försöka med ett annat knep. jo jag vet, nu sätter vi oss alla ner i en gemensam minut och önskar; *kan det bli fredag nu, kan det bli fredag nu, kan det bli fredag nu!!* hahah. är snart klar med lite grejer som jag fått göra för hand för att min skrivare fungerar inte, hur lyckat kan det bli da? jaja, men jag är ju konstnär så jag fixade detta utan problem hahah.
Snart blir det låååång bad med goa ansiktsmasker och sånt skoj och så ska jag fila lite på mina naglar och greja. ha det goottit fölket!
PUSS

Still it's hard, hard to see, shattered dreams

Torsdag


Puss


Spicegirls

Min onsdag såg ut såhär på ett ungefär:
Började med att duscha och fixa lite, åkte och mötte Carro, Natte & Andreas sedan åkte vi in till stan och hjälpte Carro att hitta sin balklänning och ja, vi fann den. Sjukt fin faktiskt! Nu får jag ta mig i kragen som sagt att fixa min klänning! höhö
Sedan vandrade vi lite för att fördriva tiden tills jag började jobba, jag fick köpt mig två ringar men dom är nog förstora så ska byta dom imon eller nåt. & så mötte vi Matilda så gick vi till jobbet och det va en jäääkla kul dag faktsikt, vi började som vanliga anställda nu är vi Provoice Spicegirls hahaha. Sjukt rolig dag, så nu är jag hemma igen och har fått i mig två mackor och lyssnar på lite mösiik änna! Ska la snart lägga mig eller nåt?! jag är ju faktiskt helt ledig imon så jag behöver ju in te sov än iallafall på ett tag! yeeeey! haha



PUSS!

ONSDAG!

Kan det inte bara bli freeedag!?
Nu har jag duschat & gjort mig iordning, ska snart möta carro & natte för att sola, sedan in till stan och hjälpa carro med balklänning. Kanske dax för mig och mamma att röra oss mot stan snart och kolla?! haha Sedan ska jag leta efter en stor silver ring, hoppas att jag hittar!! Sen ska jag möta min sötaste matilda så ska vi röra oss mot jobbet vid kvart i 2 sedan är jag buissnies woman fram till kl 9 ikväll och dååå ska jag hem. gott längtar redan tills jag är hemma igen och ska gurra ner mig i sängen och soova. fan man får ju aldrig sova ut under detta lovet. haha
nu ska jag gåå, PUSS!


it's still runnin' in my veins

Snart var min dag över! tack för alla gratulationer. Man känner sig verkligen uppskattad på sin födelsedag! hihi, nu har släkten precis gått, så nu ska jag hämta mig en liten godis skål och smaska godis de sista timmarna på dagen. haha & jag är jääättenöjd med alla fina presenter jag fått idag! Min brors är nog ändå bäst, ska få en biljett till Pinks konsert på Ullevi i sommar om jag vill. <3 eller tatueringen, eller mobilen eller bara allt helt enkelt! :D haha

Men snart är det onsdag, en vanlig onsdag, mitten av veckan & endast 2 dagar kvar till fredagen då det smäller BOOM! festa med mina bästa partypinglor, ska bli skit kul, är riktigt laddad!

PUSS!

Det är ingen vanlig dag, nej för det är min födelsedag, hurra hurra hurra!

19år!?
kommer ihåg när jag räknade ner från 14 veckor till min 18 års dag, tiden går fort, ett år kvar till 20, BOOM! hahah, ikväll blir det att släkten kommer hit & martina, hihi. Det blir go mat, tårta och lite annat! Toppen.

Igår va det ett jävla rännande i stan haha. åkte och sola med martina & natte först sedan rullade vi in till stan. Och jag fick köpt mig en enaxlad svart klänning, det skönaste silverhalsbandet och tippar till naglarna, och dom blev la sisådär, är inte riktigt klar med dom än. sedan mötte jag carro så drog vi till jobbet och där gick de la sådär. Men vi bestämde oss att när lönen kommer blir det afterwork öl & lite firande för mig med brudarna där. :)

Men nu ska jag städa (Y) & dricka kaffe!
PUSS!


14/2-10

Det blev chillidill dag!

Träffade louiie en sväng innan jag drog ut med mamma ich övningskörde,
sedan blev det café med mina sötnosar! hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag! PUSS

Glad alla hjärtansdag . .

Det är änna överskattat tycker jag, kanske för att jag inte har någon pojk att fira eller fira låter fel och säga men tillbringa det med?! ne, jag har ju faktiskt familj och vänner som man kan tillbringa dagen med! jaa-aadå! :D
men nu börjar det bli spännande här, det är som ett drama program nu hahaha.
& nu är det loooov, lööve it lööve it!
pussochkram

Löördag

lördag lördag lördag, sammanfattnig om min lördag som har gått väldigt fort.
Började med att jag & mamma åkte till torget så jag fick köpt mig en nalle & två rosa roser till min kusin. Därefter mötte jag upp carro och vi begav oss till jobbet. Vi va där Först?! av alla förutom wasse då, haha sedan blev det jöbb jöbb jöbb & det värsta jag någonsin varit med om inträffade idag, tack för att jag har mina tjorvar till jobbarkompisar. Näst sista timmen för dagen fick jag det konstigaste samtaler jag någonsin har fått eller kommer att få igen, skit hon skällde ut mig efter noter typ, och där brast det. Men sista timmen fick jag vara coach till tjejerna på mitt projekt och det va faktiskt ganska kul och det gick faktiskt väldigt bra den timmen.
Efter jobbet blev det kalas hos min sötaste lillkusin med mat, tjöt & tårta.

Louie kom upp till mig när jag hade kommit hem så hon kunde visa sin snygga tattoo som hon fick gjort idag och sedan åkte vi och köpte godis och tjötade. Så snart har jag skrivit ett av det tråkigaste blogg inlägget i min bloggs världshistoria typ? eller? hahah så ligger det till.


PUSSS

Hipp hurra för här kommer soffiproppeen


nu är det fredagsmys!
idag blev det ingen skola, kom dit ionördan så vi satt där och tjötade en stund sedan åkte vi alla hem. och väl hemma så hjälpte jag mamma med våra nya gardiner och så städade jag mitt rum och sedan så bar det iväg så fick jag köpt min mobil (som är en förtidig födelsedags present) nööjd sofia.

ikväll blir det troligtvis bio med töserna! trevligt trevligt.

PUSS

Carpe diem

Varför är jag vaken nu? ha!? varför?!?
Jooo, det är för att jag somnade tidigt igår, eller tidigt och tidigt, runt halv 1 för att jag tog min hostmedecin och det är grejer det, man däckar ju av den för att det är morfin och grejer i :O och så vaknade jag för en HALVTIMME sedan?! hallå eller. NU brukar jag börja tvinga upp mig själv ur sängen för att komma upp. men ne inte idag. Pigg som en nötkärna! hahah detta blev ju värsta bibel inlägget här om varför jag vaknar så tidigt. det är änna frääckt!
Nu har jag iaf, hunnit göra kaffe, dricka en kopp ta en cigg, tvätta min tatuering och smörja den, plattat mitt hår. Nu återstår det bara mer kaffe, en berocca lite smink kläder och göra gröt (Y) bara för att jag är duktig. Sedan möta mina stolpskott på torget och vandra till skolan. så ää de ba!


hej, eller nåt?
hahah PUSS!

Sofialitsenåhlén

säger godnatt!

hoppas ni har det lika gött som mig med hostmedicin,
degistivchoklad, ramlösamango och är ner gurrade i sängen och glor film!


where ever you are


<3

torsdag, en dag kvar så är det helg iiigen. Tiden går änna fort. Nu är det inte långt kvar till bal & student heller och min födelsedag börjar närma sig smått och gott.
en lugn dag iskolan idag med mina mongolojder. Efter skolan blev det en sväng på torget där vi mötte upp älski och ejki oc jag fick köpt min degistivshoklad, STORT hjärta på den. & nu sitter jag och fryser som aldrig förr har hela vinter utrustningen på mig känns det som hahah, bara jag icke bli sjuk.
Snart ska jag och mami åka till moster och terra dom lite sedan ska jag övningsköra, så jag tar halkan med dig bella ;) hahaha om de ändå vore så bra :( vill göra ledsna miner med dig esabääl!

PUSS!

Heere is the secret

Första gadden är på sin plats!
Jag är verkligen supernöjd med den & att den är tillägnat till min familj gör att den betyder väldigt mycket också och det är ju meningen att en tatuering ska betyda så jag drog på stort :)

här är en lite dålig bild

Hemligheter

ska berätta en hemliiis för er sedan :)


GRATTIS BABES!

ja må dom leva ja må dom leva ja må dom leva ut i hundrade år ja visst ska dom leva ja visst ska dom leva ja visst ska dom leva ut i hundrade år ett fyrfaldigt leve för Carro & Natt, dom leve hipp hipp hurraa hurra hurra hurra!
GRATTTIS 19ÅRINGARNA!

PUSS!

Clap to this shit

Ta en semester från livet nu hade inte varit fel!
Vart är solen, vart är brillorna, vart är skinjackan och när fan kommer våren?

varit i sköölan, hade prov i religion och det gick la sisådär, sedan åkte jag och hannabanna hem till henne för att hämta henns simkort till mobilen och så blev det körkortsteori och där slutade skoldagen. ikväll blir det inget jobb för mig inte, sitter och väntar på middagen nu sedan ska jag vandra ner till körskolan för att ha ännu mer teori idag och efter det blir det kanske jag övningskör. beroende på hur trött jag är.

so clap this shit. PUSS!


I've watched you fly on paper wings until they burned up


- den va bra, eller nåt?
uttråkad? JA! måste plugga men NEJ! hahah åho, bella jag vill göra 1000 ledsna miner nu.
fast en glad nyhet kommer här, fick köpt mig en as cool t-shirt idag, ett halvt kvinno anhskiikte och en halv döskalle, så likte mig, ena stunden söt andra stunden rena döden. hahaha men harregud, nu gick jag härifrån.

puss, eller nåt? hahaha

man är ju inte mer än en människa


sen morgon, blev att sola med natte, carro och så mötte vi älsklings martina och erika på vägen dit. sedan blev det en lektion så nu är jag hemma igen och slängt i mig lite mat och sitter och chillar baara, ska fixa kaffe sedan bär det av mot jobbet och sedan hem och sova gott.

jag sitter inte i samma båt som er längre.
lämna mig utanför era problem.

PUSS

love it, live it, break it, shake it, we only got one life.


you can make it, you can fake it,
you can taste it and if you like it,
you can be proud of it but in the end we all gonna lose
so love the life you live, and live the life you love


Godnatt

There's nothing left to say don't waste another day


kalashelg
Fredag; Firade Jöösääfeen som blev 18 år liten, hemma hos henne sedan rullade vi in till stan och hamnade på Parken. Det blev en galet rolig kväll med alla godingar som vi mingla, dansa och sjung med.
Lördag; DÖD sofia, men otroligt nöjd sofia utan någon voice kvar. Illa, haha. Det blev 50 årskalas hos grannarna, va inte meningen att jag skulle stanna så länge men vem säger nej till trevligt folk, god mat och vin. Dock inte jag, haha
Söndag; Dödare än dödast är jag idag, men nöjd ändå haha och rösten är tillbaka lite mer nu. Ska snart pallra mig till solariumet sedan ikväll blire kalasfika hos Forslundarna, efter det ska jag sova.
& ny mobil på ingång snart. min pallar ju inte trycket längre!

PUSS


put your hands up in the air

nemen TJA!
nu är jag hemma igen från 50 års firandet. topppen, dans i högsta grad när emma och mikaela kom igång, hahahaha. min och sannas goa shoots vi gjorde, mums ;D hahahah så nu sitter jag här med magen full av vin, äter lite potatisgratäng ( den ända jag någonsin gillat ) som vi fick av heeeleen, hahha


gooooodnatt

i usually say dance your ass off.

men det slutade med att jag tappa rösten, hahah galen utekväll igår,
sjukt mycket trevligt folk, dans, skrik och mingel
nya hittlåten 2010 "i baren... eller garderoben.. i baren ... eller garderoben" hahahah helt jävla galet, men som sagt nu kan jag nästan inte säga ett ljud, hur ska detta gå? hahah ja som babblar gäämt och stäändigt. försöker få tillbaka rösten med lite te och honung. senare kväll blir det övversaknings party igen, fast inte så längt bort som förra helgen, ikväll landar vi hos våra grannar! hahah, men tack alla för igåår!
PUSS!

FREDAGSMYS om det så är det sista jag gör


eehm . . . DISSSAD?
hahahahahahhahahaha gjorde halva min dag!
snart taggar vi för kröök hos jöösääfeen!

bror blev gö glad för tröjan jag köpte till honom,
och jaaa jag är världens bästa lillasyster :) aah-aahdå!
hoppsa in i duschen nu

PUSSS GOTTFOLK! :D

don't hate

 

hej & hå, mina grannar kommer HATA mig på riktigt!
jag gilllllllar't

lets go up to the stars stars staars


sköölään med mina tjorvar, torget emellan sedan lektion igen och så bamba, sedan blev det soolning och la torgo en gång till, då hittade jag ballaste tröjan till min bror, så det blev mitt köp idag, han har ju världens bästa lillasyster må jag säga, nu får han allt komma hem så jag får se hans min om överrasknings paketet, haha!
nu ska jag göra iordning lite kaffe sedan hitta nåt gott att äta haha och duscha och börja göra mig iordning för ikväll!
pyyysss&kjaam

We can't drive it so fast we just need to slow down


Godmorgon alla pigga och glada där ute.

idag är tillomed jag uppe i tid, vad har hänt? hahah snart ska jag äta lite frukost och sedan göra mig iording för sköölään. sen är det freeeedags myyys om det så är det sista jag göör! haha. yeeh. PUSS!

Even the good can be a curse, it makes it hard to know which road to go


för sofia har varit ute och brummat bil, nööjd.

Det blev en snabb sväng på torget med mört sedan en go promenix i det kalla. Sedan blev det att vänta på att mamma skulle komma hem och då blev det att måla om naglarna och fixa dom lite smått duscha iigen haha för andra gången idag och sedan ut och brumma bil, jag är faktiskt duktig må jag säga! hahah.
nu ska jag göra lite te, för det börjar göra lite huurt i min hals. Sedan är det läggdax för att gå upp tidigt till skolan och att man pallar ute kvällen som väntar för jöösääfeen som blidde 18 år liten idag! grattis igen!

puss & godnatt

you're all alooone, how feels it?

sköölää, va på "bio" med klassen på religions lektionen sedan blev de bamba, jag blev så määätt. asså omg! hahaha efter skolan gick jag och sola och då kom carro dit och vänta så snällt på mig så åkte vi till torget för att kolla den nya affären, och självklart kan man inte bara kolla utan man måste shoppa liiite ba iallafall så det blev ett jäättefint armband som envise carro va tvungen att betala för mig emot mina protester och en tröja som Jag fick betala själv. haha mongo sak må jag säga, hahah så nu ska jag ner och träna lite lugnt pga min jobbiga förkylning, sedan bler det ut och gå med min älskade blåbärsbjörn! och så ska jag kööra bil ikväll med morsan min!
PUSS
på er änna!


va hände med vårat hår? haha

I brought down the sky for you but all you did was shrug


det gick tookigt bra idag med körningen, så nu har jag verkligen kommit ut på vägen med bil fanskapet, hahaha ne fy va kul det är, så nu jävla ska det gå snabbt tills mitt körkort är i handen!
ännu en bra grej, vi fick sticka tidigare från jobbet idag igen så det va chill. då gick jag med louiie en liten sväng och sedan åkte jag hem så nuu sitter jag här. de va allt ja hade och säga för noow.
ne jag måste säga att mina galna hottentottar förgyller skoldagarna!

- Sofia, KOM UT! * Vill springa iväg, trampar med fötterna*
- Nej, sofia, RING!
HAHAHA, 

PUSSS

oooonsdag

mitten av veckan, snart är det helg och då blire massa sköööj.
idag har jag varit i skolan, solat och nu har jag precis duschat och ska klä på mig för att gå ner till bilskolan och kööra, jag är liite nervis faktiskt. hahaha och sedan bär det av till jobbet. köööss på er gott folk :D

Döda en och du är mördare, döda miljoner och du är erövrare, döda alla och du är gud

hahaha, fint citat.
tisdagen blev ingen ansträngning för mig inte, tränade imorse, sedan blev det lektion på en timme och 20 min, efter det bar vi av till torget. så käkade vi på expresso house gottit, sedan blev det att åka till jobbet i snöovändret och där satt vi i två timmar och flummade gäärnet "läser du detta är du en idiot" lapp flög omkring. hahah, sen fick vi gå hem för att vi inte fick några samtaal. gööttere! nu ska jag hoppa ner i ett bad. PUSS!

i make it rain on them hoes

Tisdag, nu vill jag att veckan ska gå liiite fortare så jag slipper jobbet, men neeh det är två hela dagar kvar. seegt! Idag blev det sovmorgon ända tills nu, börjar inte fören 14.25 med körkortsteori. Så jag hinner gå ner och träna en sväng. Vill åka och sola men hinner inte hem och duscha mellan skolan och jobbet sen så det blir bang på det. får ta igen det imorgon innan jag ska köra. gööttit, nu vill jag iofs bara köpa mig en bamse godispåse lägga mig i soffan och dega järnet. men neeh. haha jaja ska inte sitta och skriva massa onördigt här inte. hej svej!

nu få du änna ta å ge daj

godnatt alla

snygga jag is in the blogg, hahah

PUSS


in the middle of right or wrong


min fritid tog slut en gång till.

körlektioner minst en dag iveckan på körskolan, hej då livet? vi ses en annan gång. eller ska inte klaga har heeela helgerna på mig att göra roliga saker som denna tillexempel. fira joss som blir 18 år liten hahah, 50 års fest och hela köret. ska inte klaga mer, eller jo. ska till jobbet snart, tröök. hihi Puss!

Roses in a glass, dead and wilted


måndag iiigen, fullbokad vecka.

Idag blev det träning och ska snart iväg att sola sedan bär det av till en lektion i skolan, sedan blire hem slänga i sig mat och vidare till jobbet. sedan hem och sova så gott jag kan för imorgon väntar en tidig och lång dag i skolan sedan stressa hem och iväg till jobbet. onsdags samma sak fast där hinner jag nog träna en sväng också och så vidare, haha då kommer frågan iiigen, Vart tog mitt liv vägen? hahah
PUSS på er nu ska jag göra mig iordning.


RSS 2.0