Hold my hand

Söndag; Grymme helg!

Har inte blivit mycket skrivande här inte. så är det, upptagen kwinna typ eller?! Vem vet vem vet!

Har iallafall haft en riiikgit bra helg på göö länge typ. Fredagen spenderades med Browniebooy, blev pizza lite vin och film najsnajs. Lördagen blev överraskningsdagen av Martina, Blev restaurang Meze lite drinkar och go mat. Sedan vidare till Jul på Liseberg, vi får ta skridskorna en annan dag när vi är förberedda på kylan, haha. Skit mysigt, fick med mig en söt ängel därifrån också och en söt sten till brownies lägenhet. Som vi besökte efter Syrrans och min toppen dag! & där blev det vin & film.
idag fyller min bror år så det har firats med god mat och lite söndags vin även tagit en sväng på torget med töserna, fick med mig lite behövda saker. & solat. Så Tack för en toppen helg!!

PÖSSSSS

Who's to know if your soul will fade at all?

Måndag; nu kör vi på ny vecka, nya händelser, ny energiii!

En bra start på dagen. Tagit mig en go dusch, ett par koppar kaffe & cigg. Mår som en gud just nu, snart sticker man iväg till jobbet igen. Inte för att vara självgod så önskar man sig själv en grym måndag!
Musiken pumpar i högtalarna! Som jag sa till min mor, den dagen jag flyttar tycker jag synd om mina grannar, musik är ju ett måste att ha på i väldigt hög volym! Nu måste man visa familjemedlemmarna lite respekt, hoho!

Ha en bra dag allesammans!


PUSS

Fake it til' you make it

Lördag; ikväll ska vi skaka rumpan!

Det var en låång tid sedan jag var ute och skaka rumpan, så ikväll smäller det håll i hatten för här kommer skatten! haha nee men det ska bli riktigt skoj.

iPhone kan ta och slänga sig i väggen, tre veckor sedan pajjar den. Så nu sk ajag vänta i tre veckor för att få tillbaka skiten också. ööösch. Inskaffade mig ett nytt solkort idag och det var naaajs. Nu ska jag göra mig iordning för kvällens utgång! Ha det göööttt. Pussss



everything has a reason

Tisdag; klantpelle nummer ett!

jag ska se till att detta blir en lugn tisdag, kan behövas efter två dagar efter ledigheten så har jag slagit halvt ihjäl mig. Ska ta mig ett varmt bad tror jag, göra varm choklad och bara gotta mig faktiskt.

& vinterjacka, måste ha en ny sådan. Men antingen kostar dom föör mycket, eller så har dom råttpäls, behöver alla tips jag kan få om en ny gosig vinterjacka!

tjiing

Life may feel good, but one day you wake up and find it in a different way

Söndag; Det har varit allt utöver det vanliga!

Nu var det läängesedan jag skrev nåt här, nu kanske jag har nåt vettigt att skriva. You never know!
Ledig från jobbet en hel vecka så imorgon börjar verkligheten igen. Men har varit en tripp i London med la familia och softat järnet, eller det trodde jag att jag skulle men vi vandra nog igenom hela London på 3 dagar, kanske 2 mil om dagen gick vi och det gör man inte på en vanlig semester så en spa helg hade inte suttit fel. Har åkt London eye och trodde att jag skulle dö, varit på madame tussauds & även kollar på The lion king musikalen. Men nu ska jag inte skriva massa ornördigt det är änna tråkigt att läsa. Det har snurrrat känslor the hole week, kan ju tro att jag går på nåt så jag blir såpass känslovirrig. hahaha. Men jag hade trevligt i London, men borta bra och hemma bäst, så är det bara!
Det har blivit en vin/drink helg, idag ska jag städa och ta det lugnt. & imorgon börjar verkligheten igen, PUSS&KRAM


RSS 2.0