Vart ska jag?! vart ska jag?!? . . GUL BIL :D vart ska jaag?!

Onsdag; "Att jobba är livets krydda, rasterna är djävulens verk"

Igår tränade jag som aldrig förr!! eller typ, kanske inte! men träna det gjorde jag. Sedan åkte jag och mötte martina och erika så åkte vi hem och fikade, spelade uno och drack cola hos älskiiii. Sedan brummade jag iväg för att hämta mamma på jobbet. Se däär, se däär!

Men jag kom hem förväntansfull igår ! Bakom dörren fann jag ett brev "transportverket" halleluja tänkte jag snabbt. Jag öppnade det försiktigt och jag fann.. en räkning på mitt körkort. KUL! Så näär kommer det?! Vill inte ha någon lapp längre, vill ha mitt rosa kort med en bild på mig! "inom en vecka kommer du få ditt körkort" IDAG har det gått en vecka! Grattis förresten mitt körkort du är nu en vecka och 6½ timmar! Feeta grejer o såå.

Nu låter min dator för mycket, så tjiing!

!

Tisdag; "Dagarna bara går och går och går. Eller typ springer?"


Igår blev det jobbet sedan direkt efter jobbet drog vi till Crazy Colour för att Martinis skulle boka tid, Vipps hade hon tid en och en halv timme efter! Så nu sitter den där den sitter & ramlar aldrig av! hahah, urtjusig blev det med! Efter  the pain för Martina blev det att hämta mamma och åka till solhuset för lite värme! pluuuus jag är helt inlooove i  tatueraren, han sitter fastklistrad i huvudet nu! & det bästa, han kom ihåg mig ;) hahah De blev en bra måndag det.

Idag var det tisdag och vaknade på helt fel sida, typ vänster, eller var det höger? Vilken som helst som gjorde mig arg, så början av dagen på jobbet var inte den roligaste, men det lättade lite under dagen så nu är det okej igen, 12 timmar senare? Men ska käka lite sedan åka och träna som inte har hänt på ett par månader nu efter det blir det mys med märt & ejk :)

PUSS & KRAM

En helg att minnas!

kort kort kort sammanfattning!

En trött sofia innan utgång i fredags som slutade i
"lets dance" i regnet med uppsala folk! En kväll att minnas!


En mysig lördagskväll på Meze med damerna!
Söndagen blev till att fixa internett sladden med bror min och resultatet blev perfekt! ;D
Nu är det läggdax, puss & kram!

KÖRKORT!

Onsdag; Det var värt mördan!

Nu har jag iallafall papper på det, inom en vecka har jag mitt körkort i min hand! Jag är nog en av dem lyckligaste i världen just nu! hihih. Men kommer dock sakna alla lektioner med Erika och Forden & våran låt! Hahaha, bäästa. Snart blir det ut och köra igen efter lite mat i magen!


PUSSS!


Ett gott skratt gör livet lite lyckligare!

Tisdag: "Jag är en kaka, jag är ett monster"

Jobbet kan trotts allt vara en rolig plats! Idag har det skrattats som aldrig förr, det behövdes!

Imorgon har redan halva veckan gott! Det är heelt galet vad tiden går fort! Hinner knappt med att tänka innan det är en ny månad och på fredag är det löning!? Tror jag? sneela. Då blir det all night long? :D

3 i topp

1. iPhone 4
2. Vinterjacka
3. Bilstereo till rödafaran!

Nu blir det snart ett gott bad sedan sovdax!
PUSSS

Kan ju inte vara mer än rätt?


Ögongodis!
Man kan ju inte få mer än en bra dag när man drägglar över Oskar Linnros! eller?!?! hihih
Ha en bra måndag, nu tar jag mitt pick och pack till jobbet!
PÖSS

Written in the stars, million miles away


Har blivit tokig i denna låt! Ibörjan gillade jag den inte alls nu spelas den 24/7 här!



Idag är det val! Spännande wohow. Blir att äta pizza, sola, glo en sväng på valet, sedan sova! Redigt liv man har fått nu när man jobbar?! Men man får tänka positivt, det har blivit min helt nya grej att tänka positivt om allt! Det sägs att man blir lyckligare då? hahaha. jaja PUSSS!

1 . . 2. . redoo? . . 3


Då kör vi en snabb genomgång om vad som har hänt i mitt liv! REDO?!


Tisdag vet ni redan om, onsdag blev det jobb, solarium och bilkörning. Torsdag var det åt det dödare hållet, var trött som aldrig förr på jobbet, men på fredag det jobb alltså gick upp 05.00 typ, kom hem 4. duschade fixade och hade mig sedan blev det lite krök och vidare till stan där vi röjde ett tag med gubbsen. Sedan var de ba för mig och martina att gå hem och sova, fick mig max 2 timmar sömn, och så 05.00 väcker martina mig och då vart det dax att gå till jobbet bakfull och ilamående som en bäver! idag är jag mer än någonsin dead and gone, snart ska jag nana bara så länge som jag kan! Träffade även Louise över en cigg och mötte upp Chrillis så han hittade louise. Sedan tackade och bockade jag för mig och gick hem så nu har jag glott film ätit gott och nuu ska jag fanimej sova! GODNATT!

When you feelin' tired

Tisdag; "Vem är det som beställer regn?"

Dagarna går för fort, tyckte inte det var länge sedan de var fredag och om några timmar är det redan onsdag igen, jobb gör så att dagarna bara flyger förbi och helgerna känns som en halvnatts sömn! Men man ska inte klaga det kommer en dag i månaden som gör så att man känner att det är värt det! Så så är det. Idag blir det till att inte göra någonting, okej?!?! hahah stackars erika som fick höra mig "okej?, okej?! men okeeeej?!" när jag körde med henne förut idag. hahah jaja, ska lägga mig i ett baad, sloo tv. sedan blir det sovdax igen! haha.


PUSS!

Don't be stupid

Pigg & allert Sofia mot jobbet hon går.
Omänskligt att gå upp såhär tidigt!


Don't waste your dreams about my life, cuz you never gonna get it!

"ta dina vaniljbullar & håll käft, okej?!"

Lördagen blev chillichilli, shopping, solning & film med den bästa!
Bästa kommentaren igår:
(Vi skulle kolla på Wold trade center)
Martina; "jag har för mig att denna filmen är lite hemsk"
Sofia; ":O, martina de är world trade center, 2974 personer DOG"
hahahahaha!

Idag blir det städa, promenad, sola och sova typ?! hahah givande helg. Nästa helg blir det mycket av det goda, då flyger vi in i dimman och hittar inte ut?! låter det som en bra ide? Imorgon börjar tidsfördriften inför helgen, låter ju spännande! hahah. ääsch, pussss


Say you'll haunt me

"If you don't live for something, you'll die for nothing"

Varit på shopping runda. Fick hem nya svarta jeans, ny svart halsduk & nytt svart linne! Besatt av svart? neej hur kan ni tro det? Får förnya mig med färger också! Snart blir det riktigt Jeansshopping, det tar vi en annan dag med mer tid och mer affärer för det taar tiiid! hahah ikväll blir det sola och gloo film! hej dundrans vad jag gillar chill dagar. Speciellt som i dagens väder! Nog för mig, duschen kallar och middag! Ha en fin lördag!


Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

Lördag; Vi börjar bli människor, djävulen inom oss börjar dö!

Va händer egentligen? Börjar man förstå hur svårt det kan vara att vara en ungvuxen? Va hände med stora starka oss! hahah jag blir ju lite besviken, nu flyter dagarna på som vanligt utan någon skillnad. Innan var det upp och ner och man kunde aldrig förutse vad som skulle hända! Men vi lever i en annan värld nu!

Kanske en shopping runda skulle sitta bra idag med sin bästa vän! Jag röstar på det iallafall! Ikväll blir det nog lugna gatan som igår. Ganska skönt det med!


Another day, another way, another thing to say!

Stum i mina ben, izabelles fel om jag inte kan gå till jobbet om några timmar, sådeså!

Det blev besök hos läkaren som slutade mycket bättre än jag trott med mina "hej sofia heter jag. jag kommer bli döv, blind & få hudcancer" fått reda på att det icke är något fel på min hud men resten är upp till bevis, halv döv är jag än så länge hahah sedan en halvdag på jobbet, så det gick med dundrans fart.

Hem och inte göra så mycket mer än att plugga lite teori sedan iväg för att träffa bella. Vi gick in till stan och fick oss varsin nacho tallrik och hade allmänt ont i benen. Hejja oss! Nu kallar sängen på mig lite smått sådär faktiskt. Men först blir det lite faajsböök sedan natt cigg.

Godnatt

When the drugs don't work no more, you get high on life.

Onsdag, startar hos läkaren sedan mot jobbet,
vidare in till stan för att äta middag med Esabääl!
Ha en toppen dag!


I came to dance, i'll hit the floor, give me some space please!



Life aint comming back for you

Tisdag; knega knega knega, dega dega dega!

har inte mycket att skriva till er, mer än jag ska inte ha telefoner egentligen och ska absolut inte dricka kafe för det spiller jag bara ut överallt! men en go låt ska ni får innan jag ger mig i väg till solariets makter! ;)

PUSS


Musik är en hjälp för allt!


I keep on running, keep on running and nothing works

Söndag; Jag saknar tiden som ung! (som om jag vore gammal nu?!)

Ne, men jag saknar skolan. Allt roligt som hände alla up's and downs, va händer nu? Jo jobbar för att få pengar, men på helgerna är man helt slut så man orkar ingenting. USCH! vill vara oansvarig igen bums med desamma!

äääsch, sitter och kollar igenom massa bilder från början av 2010. Vilka sjuka tider, wohow. Ne nu ska jag ta tag i kragen och muntra upp mig själv. ingenting blir ju positivt om man tänker negativt! lalala.

PUSS

Give it some time my friend

Lördag; mycket bättre blir det ju inte!

påtal om alla mina sjuksyndrom så har jag fått ögoninflamation också! rättvist? neeej!
det blir en lugn lördag som söndag fast martina kommer om en liten stund på besök, wohoow.Gotteskålen väntar och jag sitter och glor på disneydax! lööve it. hahah.


SNYGG!

Slow it down

Givande fredag! elleerr?

Hur lyckas man bli sjuk i tre omgångar på 3 veckor?
Hurtig som jag är så var jag på jobbet ändå om mitt öra dunkade. jahaja. Ikväll blir det inte många knop, vaknade nyss. Ska baaaada som aldrig förr sedan och glo film troligen och äta nåt goött, välförtjänt efter en tung arbetsvecka! hihih. ge mig en dunderkuuur så jag blir frisk igen! PUSSSAR!

time of your life

Onsdag; ny månad idag, spännande!

Måndags blev det jobb. Sedan solning, fika & promenad från Vasa med damerna.
Igår blev det jobb sedan dega hela dagen lång med ett gott bad och lite plugg.
Idag vaknade jag vid 9 av mig själv för att jag inte kunde andas pga av min snoriga näsa och hostande hals. hahah Ska snart äta frukost och sedan plugga lite till för att gå ner till bilskolan och plugga sedan ha lektion. Ikväll ser det ut som promenaddax. Mysigt och imorgon väntar jobbet med öppen famn på mig som jag inte vill krama om!

Tjingpling

RSS 2.0