shuulään

hej hopp gummisnopp, nu är jag hemma från matchen, vi vann. nu ska jag reta min kära far att timrå förlorade. mys;b

dagen började med att jag martina och erika åkte till LP och handlade lite mat för imon, för imon e det ju nyår. ett nytt år, nya händelser med nya tag. känns väldigt skönt. men iaf, efter vi handlat så gick jag och solade. påvägen dit träffade jag mina sötnosar :D och när jag hade solat klart så sitter jag och väntar på musik på martina och erika, haha då satte sig en tant brevid mig, så fick jag bara en sån tanke på den reklamen där dom pratar med sig själva i framtiden. haha gör kul va det. men sen kom mina darlings, så åkte vi in till scandinavium och käkade på makkidonken, efter det var det match tajm liksom. frölunda vann som sagt. härligt härligt.

imon så ska man till torget igen för typ 1000 gången på en vecka haha, vi ska köpa glitter spray till håret. så det ser ännu mer nyårs aktigt ut, :D ska bli så trevligt att fira in det nya året.

snart börjar man skolan igen också, känns ju mindre kul ba en vecka kvar eller nåt. men ska bli kul och träffa dem flesta igen. men nakdelen är att då startar stressen och allt igen med plugg osv, men de e ju ett nytt år och nya möjligheter så ska försöka vara mer skötsam med skolan faktist, plugga mycket mycket mer och inte försöka hitta på nåt annat just då som är mycket roligare. och börja träna som ett djur ska jag med, innan resan haha, hoppas jag får ett nytt årskort på gymmet, annars kan jag ba träna till den 29de februari eller nåt, o de e ju värdelöst haha.

nu det nya året ska vi ju vidga våra vyer också hahahaha, heavy shit ;D

men ska försöka sova tidigare idag så jag pallar trycket imon, i natt somnade jag typ 5. haha kunde fan inte sova, så jag låg och filosoferade om livet;D och målade en massa. menmen,

GOTT NYTT ÅR ALL'ESAMMANS!! :D


söndag

min dator har krashat, blir så arg. haha

iaf, idag har jag varit och solat. sedan åkte vi till stan och satt på vasa och fikade med martina erika natte bullen och tommy, hortons torn. hahahaha, det va skoj . skratt skratt och åter skratt, nu sitter jag i min brors rum med hans dator och ska snart ta mig något att äta o sen sova, är hur jävla trött som helst. ;b

imon blir det typ torget troligen looka runt lite mer nu när det ändå är rea. haha:D myspys
snart är det nyår och vet inte vad vi ska hitta på, nu har vi ju ganska många alternativ, så det är ju bra, nu ska man ba välja vart man ska hahaha.

shalalalala, gonatt gonatt.

pusspusspuss

tjippivipp

lördagen har passerat förbi, nu är det liksom typ 3 dagar kvar på detta året, sjukt galet asså! hahha
men min lördag så ut så här, jag försov mig idag, vi tjejer skulle in till stan jag skulle möta martina kl 10 men jag vaknade typ 10 i 10, men jag klarade mig ganska bra ändå, mötte henne typ kvart - 20 över tio så jag e snabb när jag väl vill. haha vi mötta erika och rullade in till stan, det var ganska lungt till en början, sedan började folk strömma in, vi mötte sophia som kom en liten stund efter oss, oså var shopping rundan igång. efter mycket jobbiga omständigheter, som allt krigande, alla svordommar och spring och slit så fick vi alla tag i något, mina inköp var en ljusgrå kofta och en blå annan typ kofta. gör najs. :D och ni andra fick tag i tjusiga grajor. senare när vi var klara åkte vi till vasa och käkade, gott som tusan & vad som hände mer på vasa tänker jag inte ta upp här. hahahahaha. sedan åkte vi hem, vid 7 tiden mötte jag märtisfjärtis vi va o köpte gott gott på smycke sedan gick vi hem till henne och efter en stund kom erika, så började vi spela uno hahaha. najsnajsnajs. snart ska jag sova. det tar på krafterna och vara tjej o springa omkring på stan.  hahaha :)

imon skall jag sola hde jag tänkte senare får man ju se vad man hittar på! tack för en go dag! ♥

pusspusspuss!


baby, i know sometime it's gonna rain. but now it don't stoooop!

fredag

varit på torget & 421 med märtisfjärtis, sen åkte vi till solhuset så jag fick sola lite, och utanför träffade vi mongotjorv en hanna & hennes gang, hahaha. nu är jag hemma ska snart hoppa in i döschen och  väntar på mat.

nu har vi lite nyårs planer & affärsplaner. så vem vet vem som gör vad på nyår & vem som tjänar päängaar ;D haha

jaja, tjippivipp så länge ! :D


jag saknar sommaren.
värmen, de lyckliga skratten, de ljuma kvällarna & den sköna stämningen.
nu är allt ett minne blott, vi kommer ihåg det i våra minnen & ser leénderna & den solbränna hyn på fotografier.
jag vill ha tillbaka allting, bad & sol, basket kvällar & galna nätter, fest & svala kläder!
nu får man bara hoppas på en bättre tillkommande sommar med mer möjligheter.

tack & hej solariumbrun tjej! hahahaha! :D

check it out

http://se.youtube.com/watch?v=qnX2oTKz-o0

RÖÖÖJJ BRUDARNA PÅ FEEST !

hahaha lite crazy !

nu ska jag snart nana, ska te torget imorron med märtis fjärtis!:D
pusspusspuss , slagga gott! :D

torsdag.

nu va julafton över nu är det bara nyår kvar.

idag händer inte så mycket, ska städa lite, så mamma blir happy :D senare vet jag inte. bara ta det lungt kanske cheka  någon film eller nåt & mumsa godis. :D
imon är det fredag ska sola & ta det lungt bara.
lördag ska vi in till stan & shoppa lite för julklappspengarna. & jag hoppas på att hitta något som jag kan ha på mig på nyår.
tisdagen innan nyår är det hockey som gäller, frölunda -  timrå med mamma pappa & martina.

efter nyår ska det bli hårda tag, ska börja träna som ett djur hade jag tänkt mig, miiinst tre gånger i veckan iaf tills mitt kort går ut, sen ska jag nog försöka fjäska med mamma&pappa så jag får ett nytt årskort :)

nu längtar jag tills jag blir 18 & efter resan,  vill ba komma bort ett tag. men det västa är att beyonce kommer  till göteborg den 11 maj & jag kommer hem den 13de, men man kan inte få allt i världen. haha

pusspusspuss från mig!

julafton!

allt började med att man vaknade på morgonen vid 10-11 tiden, som min bror sagt att vi skullle gö. tog upp det som fanns i julstrumpan, men jag vann inget på den trisslotten, hahaha sedan åt vi gröt till frukost, efter det satte vi oss vid granen och öppnade lite paket. ;D gör fina! efter det gjorde jag mig iordning lite & gick ut o mötte martina för vi skulle byta julklappar, hahahaha & ni kan ba gissa vad jag fick av henne! man tackar så mycket, :D men vad den ska heta har jag inte kommit på än :P efter ett tag gick jag hem så satt vi o glodde på kalleanka som man alltid gör kl 3 haha :D o efter det gjorde ma n sig iordning lite till så man blev klar.

vi åkte hem till moster jill där va det i full gång, först var det en liten frågesport. vår släkt är väldigt fantasirika! :D efter ett jävla pyssslande och tänkande med det hade vi ett litet avbrott, vi dansade runt granen. & lite i huset också hahaha, såg skit fullt ut, sist vi gjorde det så var vi alla små men nu är det nästan bara vuxna människor som skuttar omkring! roligt iaf, sedan kom den efter längtade maten, haha satt där ett tag åt & tjötde bara! när vi hade ätit färdigt var det dags för bordshockey tunering, fortfarande är släkten inte som alla andras. haha, efter mycket om & men o slitande och skrikande så kom jag & pappa i final o blev 2a, haha gryyyymt! :D o sen va det massor med mer saker kaffe & bullar & spel, sång o hela baletten, tack för en god jul! :D  älskar er alla! ♥

Snart är det här

snart är det julafton, & den kommer spenderas med familj & släkt. det ska bli såmysigt. länge sen vi var samlade.
goood mat, musik, skratt och lycka. det är juu vad julen går ut på. :D
idag var jag & mamma & handlade lite smått och gott till jul. sedan åkte jag & martina till torget & hittade lite mer smått & gott, jag hittade en siden tröja ja ska ha på julafton & lite annat skoj till familjen. när ja kom hem satte jag mig & pyssla lite med paketen & dunkade musik.

på kvällen mötte jag & martina våran forslund haha satt & tjötade & gick en liten promenad sedan va det så kallt så vi gick hem till henne en stund & sedan kom sussan & teddy & hämtade oss :D så nuu e jag hemma!

imon ska jag & mamma till torget & kolla lite mer saker, sen ska jag sola. det ska blii så skönt, mamma e en räddare i nöden som har kvar massa gånger på sitt solkort så det ska jag tatta av henne så jag blir lite brun innan nyår iaf, & då kommer problemet vad skaman gö på nyår & vad ska man ha på sig, haha, mest panik på vad man ska ha på sig faktist. vad som händer, så det dyker alltid upp nåt, annars får vi sitta med min släkt haha najs ändå! :D

nu ska jag snart slagga trött som fean! :D naajjtiinajjtii!

om det ändå funnits svar till allt

den 21 december, idag är det exat 4 årsen, det är så skrattretande att något som hänt för så längesen fortfrande känns som om det hände idag. jag har fortfarande inte fått nåt svar om varför det hände, men man får inte svar till allt här i livet.

men jag kom iaf hem för en liten stundsen från erika, vi satt o glodde film o käkade godis med martina & sophia också! mysmyss,men jag har fått munsår o det gör ont som fan & jag vill ba få bort det. men imon så ska jag & mamma åka o kolla lite julklappar och så. chill i dill! senare på dagen skall vi in till stan, ja martina sophia o natte &kolla mer julklappar &jag ska kolla kläder till julafton & nyår, hoppas jag verkligen hittar nåt för jag ar inte fastnat för nåt alls nu när jag suttit o kollat på nätet. tråkigt som fan, men  nu ska ja iaf lägga migo försöka läsa ut min bok, gömda. det är grymt bra faktist, man blir så arg! haha

men najjtnajjt, sov så gott . pusspusspuss

regning söndag.

fredags var det avslutning i skolan senare på kvällen blev de krök, chill i dill. igår vaknade jag runt halv 4 typ, så middagen blev frukost. gottgott ;D åkte in till stan med martina, hanna & sophia och fikade. vi gick en sväng i stan och sedan blev det seegt så vi åkte hem. idag skulle vi gått till liseberg, men det regnar så det blev inget med det, så ska nog ba sitta hemma & äta godis och läsa slut min bok! :D hanna jag har inte många sidor kvar nu. haha

pusspusspuss  ™

LOV!

tack gode gud för att de e lov nu, jag älskar er mina tjorvar!
hade dansuppvisning idag, första gick åt helvette. andra gick bättre för då va jag så arg på allt, fan har inte era mammor lärt er att man inte säger allt som man tycker och känner, folk får reda på det ändå, harregud. väx upp. pinsampt & säga att folk e dåliga & sen klantar man sig själv.  då ska man ju inte snacka.
men iaf nu e det lov, jul lov som verkligen inte känns som jul. men det blir l snö någon gång i livet. haha, ikväll blire krök. härligt! nu får ha ett toppen jul & nyår!

pusspusspuss / fialotta

torsdag

nu är jag liksom finelly home my friends! haha, en goo dag. i skolan gjorde vi inte speciellt mycket , skratt o sånt ba typ liksom, VAR E BOXEN ? HÄÄÄR E BOXEN!!
efter skolan åkte vi till stan, hanna fick en rådgivare om mat på vagen, hon va änna söt den tanten ;D haha jag,hanna,sanna,johanna & amanda satte oss på café vasa och åt naaaatchoooos, ljuvligt gott! sedan åkte vi till nordstan & mötte upp bella bus & natta grus, hahahaha :D najs rim! :D o strödde runt där & leta julklappar. efter det kom kajsabaja så satte vi oss på donken & dom som inte åt natchos ( dumma som dom är ) hahahaha ;D åt . bio blev det lite senare med klassen, filmen var la helt okej. jag va så kissenödig den sista halvtimmen så jag höll på och dö. men nu är jag hemma och är glader igen :D imon är det dansuppvisning, skulle egentligen sjöngt men vi bangade det, så imon äre juuullov, & senare på kvälllen blire krök, fett chill faktist!:D

martina, säger TRE dig något? hahahahahahahaha, varför just TRE! :O du måste va speciell! :D

pusspusspuss / SOFFITOFFI!

TRÅK!

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. ( beroende på dag &humör) ahaha
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har flera än en tatuering
[ ] Jag är osäker över mitt utseende. (Ibland)
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån. när jag va liten
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[X] Jag har syskon.
[X] Jag vill ha barn nån dag.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mig av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[X] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[X] Jag har haft/har astma.

ERFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[X] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[/] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[X] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravninga

bad sounds kills good music

nu har jag slingat mitt hår, haha blev ganska nöjd må jag säga!
imorgon äre stan som gäller, först kolla julklapp till älsklingen :D & sedan bio med klassen haha heavy shit det asså! :D

asså muuusik, varför är det så bra & man måår så bra av det, ääälskar det, man bliir så happpy liksom! :D hahahaha! nu blev jag skit pigg igen. haarregud, jag & hanna började med våra energidrycker tidigt idag asså, första blev kl 8 typ. hahahaha  sen rullade det på sakta men säkert som vi fyllde våra magar med våra koffein saker ! helt ärligt, tror vi börjar bli beroende? :P hahahha !

shululululululuuuuu , fuuck U! ( a )

det har faktist varit en bra dag idag, lite jobbigt att jag har loosat mina vantar, blev faktist lessen över det =( klantig jag e, om jag har tur hittar jag kanske dom imon!? HOPPAS! :D

hej sveeej så länge, sa den bänge till det pårökte som satt & små krökte i ett hörn fullt med sprutor som togs imot av mutor! :D

Godmorgon!

 gick precis upp, är hur trött & hungrig som helst, vill ba gå & lägga mig igen, men de tkna in te för då missar jag min cpsvenska. haha iaf, satt & fixade med bloggen igår & resultatet blev ju ganska bra faktist! :D haha. trevligt trevligt!  nu ska jag göra  mig iordning, för att komma någon vart! haha
ha en bra dag ! :)
pusspusspuss & hej!

it seems real to me!

nu får jag bikta mig lite i denna bloggen också.
december månad? va är det med den egentligen? allt som man inte vill ska hända händer då. det verkar vara så, det har vart något nu dom senaste 4 december månaderna. jag vill vara glad & må bra och vara posetiv till allt. jag är alltid den som ska bry sig om hur folk mår, men vem fan bryr sig om hur jag mår egentligen? nästan alla e så egoistiska, man ska hjälpa dom med deras jävla problem fram & tillbaka, men sen när det kommer till en själv då är det ingen som vill lyssna. men jag ska absolut inte dra alla över en kant, det finns några få som lyssnar och bryr sig. & dom personerna är guld värda!

men aa, speciellt du. om jag har fattat dig rätt så är du en sådan person som bara du själv lyckas sita undan problem & inte mår dåligt så är allt perfekt! för du verkar inte bry dig om någon annan än dig själv. jag fattar inte hur jag kunde missa en sån stor del av en personlighet som jag verkade missa i din. men alla är vi mänskliga och kan göra fel, så nästa gång ska jag försöka att slippa göra samma fel igen och lära känna personen på riktigt!

men nuuu får ni andra ha det så bra. känner mig lite lättad att jag har fått ut en del av mina tankar & känslor här. hihi!
pusspusspuss & hej.

goodmorgon!

hade en ganska så dålig sömn inatt ja!
tack mina tjorvar för att jag har er, ni ger mig liksom styrka att se det ljusa idagarna!
ska snart dra mig till skolan. har två lektioner bara, sen ska jag gå & sola! sköönt som fan, hoppas man blir lite brun, haha innan dansuppvisningen på fredag. ska sola i mon & på torsdag också tror jag!
ha en grym dag!
it's problem everywhere, så glöm igår, lev för idag & be för imon!


dream like u gonna live forever, live like u gonna die today!
det är inte problemen som förstör, de är när man slutar lösa dom tillsammans!
martinarey, älskar dig av hela mitt hjärta! ♥

we just don't know?

vad gör vi egentligen? hur ska vi försöka lösa detta, på bästa möjliga sätt. vi båda är envisa som åsnor, & det är inget posetivt i detta. jag kan inte bara släppa & låta allt gå, så att det ska bli bra igen. vi får prata mer imon, nu måste jag försöka sova en stund, det kommer inte bli lätt, men måste försöka.
Gonatt! ♥

stiiiiiick

hahaha, shit. glöm det inlägget här under. betyder fan inget nu ändå speciellt inte för dig, läser du detta så kommer du se att jag ångrade mig att det var paus o allt men du valde detta nu helt själv. inget kommer bli fint speciellt inte mellan oss två? du har ju en ny tjej eller har jag fel? man berättat ju sånt, eller jag trodde det iaf. men jag trodde jääääävligt fel vettö.
but this is life, i haaaad wroong about u, but now i knoow who u fucking are! so liive your life, cuz i gonna live my all by my self! :D

gonatt!

i wanna stay awake and watch the next day with u, babe.

godnatt
min bumbibjörn

s.

sofialitsenåhlén
skola imon, så opepp! prov & allt. men sån e livet,
5 dagar kvar till julavslutning tack gode gud!
livet är allt bra knepigt, satt & pluggade så försvann man i sin lilla drömvärld,
helt plötsligt kom if were a boy på radion, som va remix med R.kelly, den liksom stämde med min lilla dagdröm. de e lite läskigt. menmen, ska inte sitta & dega mer här. ska göra nåt vättigt haha! have a god evening ! Pusspusspuss!

aaaa

tänk på det :)

Kloka människor diskuterar ideér.
Medelmåttiga människor diskuterar händelser.
Dåliga människor diskuterar andra människor.


Ja-a då! :)

nu funkar denna bloggen som jag vill också, hoppas jag. ;l

http://litsen.bloggagratis.se/

det är min andra :)
 yeeah

lördag!

sofialitsenåhlén

aa
livet är fan inte lätt & det är ingenting som blir rätt!
u can put the blame on me, cuz it's my fault.
i'm so sorry, i wanna run to u and give u the biggest hug ever
and hope that this is a horrible nightmare


det var ett tag sen nu , de må jag säga! ;D

har liksom en till blogg som jag ska försöka skaffa mig til till.. haha!

det kommer att stå ungefär likadant i båda bloggarna, ska bara testa vilken som känns bäst att ha! ;) så här kommer inlägget från min http://litsen.bloggagratis.se/

ett tagsen man skrev nu, haha ! så får komma igång på riktigt nu!

igår va det en mysig dag med min familj & moster, hennes man & lillkusinen, vi va och åt på Bryggeriet, skit go mat faktist! :) sedan gick vi en sväng runt avenyn och sedan bar det iväg mot lisebergshallen, där vi kollade på en komediteater, va den hette kommer jag ej ihåg, haha!

jag gick och mötte mina damer vid bergakungen senare på kvällen, dom hade tittat på Twilight, båda va typ döds kära? hahaha! den va tydligen värd att se! ;D sedan åkte vi hem, & då gjorde man inget vättigt heller. det va en bra dag igår!

Idag vaknar man med världens träningsvärk i hela kroppen, & knät bränner fortfarande, känner mig fan helt mörbultad, haha! men idag kanske det blir party i partille, det verkar vara lite tvek på det fan! :( men man får göra det bästa utav det liksom!:D KÖSS & HAJ ! :D

RSS 2.0