Allt utöver det vanliga!


Onsdag; knarkkalas, eller?! Denna dagen har innehållit allt utöver det vanliga typ. Hallisar och psykoser kunde man tro att alla hade drabbats av idag, blev även bio som slutande i mindre vanlig ordning. Men skoj har det varit. Nu är det fanimej tid att sova annars kommer jag inte att se morgondagens ljus vid 5 tiden, ska försöks testa en dusch sådär tidigt på morgonen , vi får de hur det går :) Godnatt!!

I used to be a sweet heart but i guess i'm an asshole after all

Tisdag; nej idag är det måndag, okej?!?

Vaa ska man skriva här, fan jag har ju ett par flitiga läsare som jag gjort besvikna nu ju under ett par dagar utan nåt riktigt vettigt att skriva, hahah. eller?! jobb och åter jobb, igår blev det staden med martina och fick inte med mig nååonting hem?! va har hänt, är jag påväg mot djavulen alleredan? Men kvällsmat och ett glas vin med martina gjorde ju susen där på kvällen med!

Ska snart åka iväg till torget, hoppas nåt får följa med mig hem idag?! hahah, och senare blir det solning.

Ska bara tilllägga att jag & min iPhone har det riktigt bra tillsammans, det liksom bara sa KLICK*


Ha det goott haj!




Jag är nu ägare till en . . . .

iPhone 4, med rosa skydd och displayplast som tog mig år att sätta dig, fast ändå blev det inte som pricken över i:et. Hahah den mest kompilicerade telefon jag någonsin har ägt? hur gör man? vart sk ajag börja? hahah. Alla nummrerna finns dock inte med, så frågar jag vem det är e det ej för att vara otrevlig. haha. Och mamma blev nymobil ägare idag med, till en röd söt ericsson. Denna söndagen är en bra söndag, bilen är nyruggad så den är mycket finare röd än innan. hoppsan kerstin. hahah jaja, hej svej! :D

I'm your drug dealer girl

Fredag; Grattiis till mitt körkort på månadsdagen!

Tiden bara rusar iväg, haft körkort i en månad, redan fredag och jag är fan lika trött för det! hahah ett saftigt sår har jag samlat på mig också på fingret, det var illa. Allt går upp och ner hela tiden. Men snart blir det väl en redig topp?! eller?! Åka och sola, hem och dega hos Forslundarna ikväll. Giiivande fredag!


Tack nickipicki för presenten ;)

I'd be lying if I said I didn't feel bad


It's something inside you!

Tisdag; Martina övningskör med mig! eller!?!?

Igår var det måndag ja, som ni förhoppningsvis redan kommit på! & för mig var det jobb, solarium med brudarna. Hem och mysa med Louuie sedan köra helt fel mot hönö's färga och även backa in i brevlådor.
Idag blev det en liiite mildare dag, ångest väder, jobb, solarium med töserna, ny mysdress & även färgat håret! Så nu efter dusch och fixelitrix ska jag lägga mig och läsa min nya solotidning!
GODNATT


Hos Louise igår!

You think you're coolder than me?!

Måndag; det är en sån jahaja dag!

Idag har det varit en riktigt "jahaja" dag. Inget är kul och inget är speciellt tråkigt, utan allt bara flyter på i sin vanliga ordning typ! Humöret blir ju inte bättre i detta vädret. Men snart blir det solarium med bruttorna sedan en sväng hem till Loouie! Det ska bli trevligt :) PUSS & KRAM!


Låten blev trotts allt bättre ju fler gånger man lyssnar på den :)


Why are we fightin' for something good, when we already have it?

Söndag; Dessa helger går väldigt snabbt!

Haft en mysig helg med promenad, gottigott, vin & räkor! Så jag klagar inte. Idag står det träning på schemat men fan om man orkar ta sig dit, haha. Sola är huvudpunkten idag och åka för att handla frukost till jobbet.


Riva Starr - I was drunk


Robyn - Bum like you


No one gonna tell you to freaky like me

Lördag; Guuuldväder!

Jag älskar detta vädret! Sol, kyla & humöret är på topp!

Har haft mycket att göra som ni märker kanske, inte haft tid att uppdatera osv. Men här har ni en snabb lite genomgång. Berädda?! Då köör vi! hahah Har varit på jobbet alla dessa 5 dagar, solat, träffat gott folk, fikat i staden och hämtat ut ett paket som innehöll ett nytt armband från pearls for girls, ett linne och ett läppglans. Tränat har jag gjort en sväng också. Men idag skulle det passa bra med en promenad såhär på morgonqvisten. Skaffat mig en ny favoritlåt också och haft goa dagar på jobbet!




Gottifrukost


Snabbuppfinning av mig på jobbet så vi slapp färg över hela oss! hahaa

Ne ha det goottii. PUSSS


Is anybody out there? It feels like I’m talkin to myself.It feels like I’m going insane Am I the one whose crazy?


Måndag;
Igen, igen & igen!

Ännu en dag på jobbet har gått, jag känner mig verkligen som en arbetande kvinna nu! Sleten och grinig!? haha nejnej inte jag inte! Trött och glad är jag för att få ha nåt att göra iallafall. Men nog om jobbet, har varit på våran vanliga rutt. Solhuset, hämtat mami och och raggat killar på Maxi! elller?!?! nee killarna raggande på oss. Men jag fick mig en impuls som sa till mig att jag bara var tvungen att köpa ännu en ny mysdress, och två nya nagellack. En rosa mysdress från H&M följde glatt med mig hem och ett nytt vitt nagellack även ett typ grönt! Hahah, så nu har jag gröna tånaglar och nygjord frans manikyr på fingrarna, ändå om jag har sletet knegar jobb mår man bra av att vara tjusig om händerna, (även om det pajjas efter 5 minuter på jobbet) värt, eller inte värt?! Blev en go dusch, fixandes och donandes med naglarna och ska även blåsa/platta mitt hår. Snart läggdax också, jag har kommit på att man kommer in på jobbet vad man än säger? Vi börjar bli gammal eller iallafall jag känner mig liiittä liitä äldre än förr. Ne nu svamlar jag godnatt!


If it makes you happy

Söndag; alleredaaan?! vart tar all tid vägen?!

Igår väcktes jag av min vänliga bror med kaffe på sängen, undrade om han hade slått i huvudet eftersom han var såå snäll. hahah så idag blir det att göra det samma så snart ska jag skutta in och skicka in en kaffe till honom!
Mot kvällen kom martina hit och vi tog oss ett glas vin innan vi åkte och mötte de andra töserna och hamnade på Linnéterrassen med våra drinkar! Tack för en jättetrevlig kväll som vi definitivt måste göra om!
"I have a confession"




Idag ska jag nog vara lite hurtig och åka och träna, sedan fåår vi see! PÖSS
10/10-10 idag!


I'm ridin' solo. I'll go my own way to get what i want!

Lördag; vissa människor gör mig förbannad!
Men de är en liiiten liiten del i mitt underbara liv! ;)

Det blev en riktigt trevligkväll igår! God middag, vin & spel med arbetskamraterna!
Ikväll blir det drinkar som står på schemat i våran stora stad med Bella, Martina, Natalie & Erika.
Ha en bra lördag.



PUSS

Friday i fuckin' love it

Fredag; äntligen är det fredag igen!

snart sitter vi på ålderdomshem och har rullatorrace eller nåt? hahah. Jah har iallafall varit och hämtat mitt körkort, fan ta posen att dom hade tappat bort min lapp. Annars hade jag haft mitt körkort dagen efter jag hade fått mitt körkort! illa, men nu har jag det här så jag är nööjd! ska skutta in i en dusch och göra mig iordning för snart kommer carro och helena och hämtar mig och martina för att åka och handla mat, sedan blir det god middag och vin!

PUSS!

it's a city made of lies

Onsdag; grattis mitt körkort på din två veckors dag!

Har inte fått mitt jävla satans körkort heller! "Inom en vecka" in my ass! hahah må djävulen ta dom som inte har skickat det än! & förbannad på partybåten är jag med! Men vi får fixa en annan fet resa som blir oförglömlig istället!

Men nu var denna onsdagen slut också. Solat och tagit mig ett gott bad, hämtat mamma och nu är det snart läggdax, eller mer ett försök till att försöka sova. eller nåt?! hahah


Godnatt!

Dålig uppdatering!

Måndag; alla dessa måndagar, när tar dom sluuut?

Jaha, kass uppdatering måste jag säga. Det har varit en lugn helg, typ chillat hela tiden!
Fredagen blev det jobb sedan staden med loouie, harregud jag hittade inga kläder?! Va hände där?! :( Jo jag hitta ett linne som fick följa med mig hem, men sen? hallå det finns över 10000 olika kläderplagg och jag fick med mig ett hem?! :( Meen ialafall,det blev chillidill med martina under kvällen.

Lördagen, va gjorde jag egentligen. Torget säger det mig nåt? Nee. eller? Jo på kvällen träffade jag sötnötarna där dratta hem till bella och chillade på pernilla. Hämtade mami från jobbet och tog det allmänt lugnt där med!

Söndagen blev gympapass med natalie som ledare, duktig flicka! Jag & Esabääl krigade den dagen! Först hittade jag inte någon parkering på typ 10 minuter?! Sedan sprang vi till Kultan, vi hittad einte ingången, dörrar var låsta, vi sprang över en plan där det var full spel av ahndbolls match, men tillslut var vi där och det var skoj! :)

nu ska jag nana! :)

Den ryskamaffian!

Fredag; Nu är det fredagsmys!


Nu var det helg igen?! Jag tycker det går väldigt fort må jag säga.
Haft en givande dag på jobbet iallafall, testat att köra truck och det är fan inte så lätt som det ser ut, så va inte lika kaxiga som mig och tro att det är lätt som en plätt för då blir det pannkaka! hihi, vitsigtjej här.nu! hahah
Ska snart in till staden och möta Louiie för en shopping runda. Ska göra mig iordning lite ta en dusch ladda iPoden så jag har nåt att göra på vagnen. Så får vi hoppas att jag kommer hem med massa nya roligheter!


Ha en trevlig helg! PUSS

RSS 2.0