det är fiiiinfiint!

jag säger bara så här, livet är en fest.
onsdag då firade vi lilla daniella som tog studenten, gratttiis på dig sötnos!! vi var på burgården och skrek och hojtade på henne, linda tes & min kusin & alla andra! :) men mottagningen blev hos della! jätte mysigt! hoppas du hade en grymt bra morgon,dag,kväll & natt!
torsdag, då var det frölunda som var igång och tog studenten och några andra skolor då. vi va i kultan och kollade på lärare & elever. sedan va det utsrping på skolgården, och efter det gick jag hem och gjorde mig iordning för min grannes studentmottagning, jätte trevligt. och mot kvällen hamnade jag hemma hos lilla studenten michael. det var väldigt trevligt där med.
fredagen, bakis som ett as gick jag till skolan på cpsvenskan sedan mådde jag så sämst att jag gick hem och senare på dagen gick jag till dansen. men på kvällen va det skönt ös hos emil, skööön kväll som fan! :D:D
lördagen, bakis som ett as iigen. :( fylle mat, middag och krök hos emil idag igen! grymtgrymtgrymt! det ryktas om chez i veckan? stämmer det :O  hahaha! :D grymt jävla härliga snubbar!! :D
söndagen är planerad i förväg kan jag säga. jag ska sova sova sova sova, för jag har sovit 7 timmar på 2 och ett halvt dygn, noot good. känner mig grymt jälva seg, men är man party pingla så är man! (A) sedan ska jag sola solarium vet jag, och efter det bara ta det lugnt med min älskade martina!! detta var en koort sammanfattning av dessa dagar! hooooooppas ni har haft det gryyyyyyyyyyyymt i helgen och på studenter och liknade!! gooodnaaaaaajt!


snart såå

nu är det inte långt kvar, ett år kvar av 3 jävla gymnasie år. ska bli sååå fett skönt att ta studenten! längtar så mycket! nu är det sista sommarlovet i livet och det startar nästa vecka den 5 juni! grymt skönt, då blir det fest som aldrig förr! och idag blir det studentmottagningar hit & dit göttaans!!
nu ska jag hoppa in i duschen, byebye!
pusspusspuss*



asså omg

helt jävla ärligt, nu har jag suttit och fixat musik till min ipod. och är det inte typiskt att jag går och pratar med min bror om att min dator har typ fuuuuuullt med virus, jo men självklart så åker min ipod stryk istället. nu har den astnat och går varken att stänga av eller byta låt eller nåt bara för att jag kopplade in den i datorn. fiitt jävla elektronik. fansakp. får dra till media markt imon mellan utspringer på burgården tils vi ska hem till daniella på mottagning. jag blir så trött, antingen är det jag som har fett mycket otur med tekniska grejer eller så är det nåt fel på mig som inte kan ta hand om det, men det värsta är att jag aldrig har tappat min ipod eller gjort nåt mer än att digga musik och sånt som man ska göra. och jag har haft den i typ 4-5 veckor bara! :S kukfittshora! aja nu ska la jag sova eller nåt. fan! godnatt!! pusspusspuss*

R.I.P min fina ipod!


god afton damer & herrar!

gårdagen var trevligt, det var fint väder så jag och martina tog oss en promenad och sen satt vi och tjötade om gamla dagar och tider. väldigt skön pratstund, sedan lev det skit kallt på kvällen, asså när ska värmen komma?:O förra året vid den här tiden var det ju skit skönt väder, man badade ju fan tillomed! men men det kommer nog snart hoppas jag och att vi har fint väder på våran avslutning hade uppskattats! men sen så kom mongolojden och hämtade upp och så vi åkte till BK och käkade sedan åkte vi och köpte godis och mumsade i oss det i martinas park! haha härlig måndag må jag säga! och denna dagen började med att mamma väckte med och hade gjort kaffe till mig, silken sötnos hon är! :D sedan rusade jag iväg och mötte carro så gick vi och solade, sedan var jag i skolan en stund, varför vet jag inte rikgtit mer än och träffade några vänner! haha sedan gick jag och gymade och nu är jag hemma igen, soft dag förutom att det har börjat regna det är mindre kul! annars så va det ju ingen skola för mig idag, (gjorde mitt egna schema! ;P) och imon blir det ingen skola heller för då tar bästa daniela studenten och linda och min kusin och några till! sen på torsdag så är det ju student på våran skola då är ju vi andra lediga också men ska dit och kolla och känna glädjen från våra 3or! sen blir det student mottagning hos min granne! trevligt trevligt, men nu ska jag skutta ner i ett varmt och skönt bad! pusspusspuss*



ja visst

så mycket kläder men alldelles för lite pengar för att kunna få allt. :( man blir så ledsen! lite smått av aaaallt som jag vill ha! haha man mår fan dåligt av att hitta kläder som man inte har råd med och sen mår man dåligt när man inte hittar några kläder man vill ha, hahah det finns inget mellan ting här i livet! hahaha ja ja efter lite ögon surf shopping ska jag gå och nana! godnatt & sov så gott!! Pusspusspuss*



after all.

godeftermiddag, nu har mitt humör blivit bättre, känns skönt och lugnade för min omgivning, hahaha, nu har jag varit och tränat en timme sedan gick jag en promenad från sportlife till solhuset och tog mig en soltid också, det var gött att bara ligga där och koppla av! men nu ska jag hoppa in i en skööön dusch och sen ta mig nåt att äta! är ju vrålhungrig och vad som händer idag har jag ingen aning om! måste plugga på ett eller annat sätt ! annars kanske blir parken igen, eller va säger du martina? :P hahaha ! :D pusspusspuss* så länge!



söndag

godmorgon, jag har vaknat på en grymt dålig sida, varför vet jag inte. stressad & har panik för att jag måste plugga på det feta historieprovet ja har imon :/ har typ mensvärk o hela köret idag, känns som jag va ute o krökade igår, men det gjorde jag inte. haha! bakfyllan kommer typ 2 dagar senare på mig! haha knasigt! nu sitter jag o dricker kaffe och försöker bli lite pepp på att gå bort till gymmet. har kommit på en nytaktik för att det ska bli roligare att motionera och att tiden ska gå snabbare. hahah jag ska börja spela mitt sims spel på telefonen, jag är ju så smart! (Y) hahaaha! (helt mobbad är jag)
jag har kommit på en ny tatuering som inte är så stor som man kanske kan fixa nu inna sommaren. idén är så här; bakom örat typ ska det stå faith hope and love. det hade varit grymt!! men nu ska jag be min far att köra mig till gymmet eftersom det regnar ute nu! mindre kul! pusspusspuss* så länge!



godmorgon typ.

tjingpling, kom hem för en stund sen är helt slut, skabbig & hungrig. haha så snart ska jag hoppa in i duschen & sen sätta mig och äääta! det var en grymt kul kväll igår i onsala! knasigt roliga människor. smörgåsen (alltså markus) hahaha. började mucka med en fågelskrämma mitt i natten, och innan han kom till platsen rammlade han på stenarna när han sprang. hahaha . det var iaf en go kväll igår! idag får vi se vad som händer, är med bjuden på party idag igen, men får se om jag pallar haha. det kommer några enstaka bilder från igår inom kort :) men nu ska jag gå och göra en makeover från tjackfia till den vanliga sofia. hahah! pusspusspuss*





23.23

min torsdag började med att jag vaknade osv, haha sedan mötte jag martina så följde hon med mig när jag skulle sola. sedan tog vi en promenad och mötte figge snabbt sedan gick vi hem till henne satt på balkongen och tjötade och drack latte. trevligt trevligt, sen rullade jag hem för att äta och göra iordning mig för att åka in till stan för att fika med martina igen haha. och denna dagen istan va något helt annorlunda jämfört med alla andra gånger man har varit där. ja martina du vet vad jag pratar om ;P hahahaha! (a)  nu är jag hemma igen och ska snart nana tror jag! imon blir det party med systrarna holm i onsala! ska bli riktigt trevligt! :D innan det ska jag nog sola igen och försöka komma bort till gymmet en stund iaf så man känner sig lite nyttig & efter det blir det hem och göra sig iordning inför kvällen :) men nu ska jag skutta ner i sängen o glo tv tror jag.
pusspusspuss* & gonatt allesammans! :D


open your eyes & see the reality

torsdag

gomoorgoon :) idag är det torsdag, men inte vilken torsdag som helst, utan det är en skolfri torsdag. tacka gud för kristehimmelsfärdsdagar ibland, va det är vet jag inte men man är ledig ;P haha! nu sitter jag och försöker känna mig nyttig genom att äta knäckebröd, (det värsta är att jag har föööör mycket pålägg så det är nog inte lika nyttigt längre) haha snart ska jag iaf göra mig iordning för att möta martina & fixa en sak o sen gå och sola! sen resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer förutom att vi ska äta as go middag (A) haha!
men tjippohej så länge! :) pusspusspuss*



onsdag

skoldagen började tidigt, mötte upp hanna på torget efter min traumatiska händelse med spårvagnarna, det kom 3 på rad åt FEL håll och det började regna. slutligen kom min och då blev jag glad. cpsvenska, blev skickad till rektorn pga mina betyg, men så farligt var det ej. efter det var det en snabb titt i bamba och började vårat äventyr mot det älskade solariumet. skönt som satan. :) sen hade vi ingen samhäll så det blev att vi drog hem, o nu ska jag snart gå till dansen veckans sista lektion. skrivs mer sen vad som händer och sker idag. :) annars är det party helg som är planerad, kanske nån fest på fredag & sedan onsala med emelie och dom antagligen :) mys! pusspusspuss* så länge!


saknar miami.

tisdag

som sagt, det blev ju inte mycket skola idag, men där var jag iaf med hanna. haha we have no life :P vaknade, gjorde mig iordning för att träffa carro & hanna för att dra och sola. det var skönt. fint väder var det ju imorse också, men vart har det tagit vägen? nu spöregnar det ju. seeegt! men aaa tränat har jag gjort också, snabb träning för att hanna & martina väntade på mig!
nu begär vi oss nog in till stan för att ta en fika :) 
pusspusspuss*



bästa




denna dagen har varit upp & ner. nu är den ganska stabil igen. imon blir det nog ingen direkt skola för mig, har bara ett prov som jag inte ska göra för jag kan ingenting. men ska nog gå och köpa solkort & sen träna:) finfint!
nu ska jag gå och nana ! sov göttans allihoppa! :)
pusspusspuss*



söndag

i have pictures in my head of you and me.



  • my day if you care ;)
  • tränade imorse.
  • åkte hem med mamma & martina och käkade grillat kött
  • va ute med martina, della, linda, michelle, figge & två andra.
  • gick hem till martina
  • träffade della & michelle igen
  • nu är jag hemma:D


skola imon igen, skoj (Y) men går bara tre dagar sedan är vi ledig torsdag, fredag. & veckan efter det går vi nog alla dagar som vanligt & veckan efter det är de studenter så kommer vara borta minst 2 dagar från skolan. och sen slutar vi den 5 juni & då är det sommarlov. yeeey :D grymt skönt! ha det finfint så länge!
pusspusspuss*



sofialitsenåhlén

nu orkar jag inte mer. sommaren är snart här. tackafan för det!! :)

  • min dag :)
  • vaknade, skulle egentligen träna men somnade om ist.
  • solat på min balkong! as skönt!
  • ska duscha, göra mig iordning!
  • hem till min älskling martina!
  • äta mat hos martina & smutta lite på vin & tjöta!
  • får se vad som händer ikväll om hon drar hem till sin lovley! :)
musik is the best thing in the hooole life :)
http://www.youtube.com/watch?v=Z2r7F42_xXc

skriver mer sen ! pusspusspuss!



were is the good days?

tjingpling, jag är fortfarande lika trött hela jävla tiden. dum som jag är sitter jag uppe nu när jag börjar 8 imorgon så jag inte kommer komma upp. smart! (Y) känns konstigt att vara hemma igen! :/ men på ett sätt är det skönt. fast hade jag kunnat ta med mig mina närmsta vänner och familj o allt så hade jag bosatt mig i miami direkt. uuuutan tvekan :) men nu är jag hemma igen tillbaka till helvettet, har tydligen föör mycket i skolan nu, o går jag inte till dansen imon får jag IG, det är nog fint! :/ så nu har jag fått ont i magen igen. stressad som ett svin och vet varken ut eller in. hatar denna känslan, när det går upp och ner hela tiden. men så här är det tydligen i det verkliga livet. hade jag inte haft vissa vänner, familjen & musik så hade jag gått under. men nu är det bara och kämpa på det sista, det ryktas ju om att vi ska sluta den 5 juni. grymt skönt o då är det bara 3 veckor kvar!! :) nu sa jag nana tror jag. ha det finfint så länge! :)
pusspusspuss*


hola at you my weezy f baby!

nu är jag hemma igen


det känns sjukt overkligt fortfarande, tiden gick så snabbt. och vi hann med såå mycket. och det va bara skönt att vara borta från sverige. som jag sa till dig förut märtan, folk in sweden wanna have problem hela tiden. det är ju sant. i caribien hade jag inte ett minsta problem, förutom att jag blev förkyld men det över lever man. hihi.
nu är jag iaf hemma idag gick det ju grymt mycket fortare att komma hem än tiden att åka dit.  men det är värt det. jag har upplevt så mycket så jag inte kan smälta allt och berätta i lung och ro.
men vill ni se lite mer bilder så går ni in på min bilddagbok@ sofialitsen . där kommer ni hitta lite kort. det kommer mer när jag får bilderna från alla andra! gu så spännande. haha.
men nu är det diet och träning som gäller så alla bakelser och all fet mat försvinner från kroppen. haha.
nu ska jag sova för första gången på över 24 timmar. ska bli skönt att få ligga i sin egna säng! Yeeey.
imon är det skola också som tur va är det bara en lektion. det är väääligt skönt. tack vara min lille bellis som jag fick reda på det,  va hade jag gjort utan dig! . hihih

pusspusspuss på er alla :)

heej hopp.

andra dagen i miami. ska snart ta varan buss mot kryssningsbaten.
det var en loong resa hit, 12 timmars flyg. men det giiick finfint. det are sjuuukt konstigt att vara here. tog varat forsta dopp i poolen igar! jatte skoooont! min familj says hiiiii till speciellt dig martina! saknar dig min lille pluttt. var helt ledsen hela dagen igar ! men vi sees snart igeen ha det sa fiiint ! pusspussspussss!!!

nu åker jag

snart sitter jag på planet. känns sjuuuukt konstigt och overkligt att jag kommer vara borta nästan två hela veckor från er som jag umgås dagligen med. sjuktsjuktsjukt. blir ju gråtfärdig så fort jag tänker den tanken. men ni får lova mig att ta hand om varandra, festa & ha skoj :D jag lovar att ta hand om mig och festa och ha skoj!! och martina du får ta hand om vårat lilla hood, jag älskar dig hjärtat mitt, systrar för alltid vad som än händer! <3

ha det sjuktsjuktsjukt skoj så ses vi om 2 veckor igen!! :D
tjiiingtjooong pling plong!



RSS 2.0